fbpx

Apple ar putea lansa acest nou dispozitiv mai ieftin

Apple ar putea lansa acest nou dispozitiv mai ieftin

O noua stire de la publicatia DigiTimes indica faptul ca compania Apple din Statele Unite doreste sa lanseze un nou dispozitiv. Este vorba despre o versiune “Lite” a unui dispozitiv deja existent, ceea ce inseamna ca ar putea fi vorba despre un dispozitiv mai ieftin decat cel actual.

Anul trecut, compania Apple din Statele Unite a lansat castile AirPods Pro. Acestea sunt o pereche de casti actualizate care vin cu anulare activa a zgomotului, dar si cu o calitate mai buna a sunetului.

CITESTE SI:  De ce noile casti Pixel Buds ale Google ar putea fi mai bune decat cele AirPods ale Apple

Acum, conform unei stiri de DigiTimes, Apple lucreaza la noi casti, si anume la AirPods Pro Lite. Din pacate, in afara de relatarea faptului ca aceste casti exista in dezvoltare, nu se cunoaste nimic altceva despre acestea, deoarece stirea nu a venit cu detalii.

Cu toate acestea, in general, termenul “Lite” indica catre un dispozitiv mai ieftin. Insa, dupa cum remarca MacRumors, diferenta de pret dintre versiunea cu carcasa de incarcare wireless a AirPods si AirPods Pro este de doar 50 de dolari, asa ca nu este clar unde anume s-ar incadra dispozitivul Lite.

CITESTE SI:  Cum ar putea deveni castile AirPods ale Apple capabile sa monitorizeze sanatatea purtatorului

Au existat cateva zvonuri conform carora Apple ar putea anunta o noua versiune a dispozitivelor AirPods in acest an, asa ca este posibil ca despre castile AirPods Pro Lite e vorba.

Cu toate acestea, ar trebui sa remarcam faptul ca DigiTimes nu are intotdeauna cele mai bune rezultate in ceea ce priveste zvonurile legate de Apple, asa cel mai bine ar fi sa tratam aceste informatii despre casti cu o doza de precautie pentru moment.

CITESTE SI:  De ce smartwatch-urilor Apple Watch li s-a redus autonomia bateriei

Se spune ca Apple va gazdui un eveniment in luna martie a acestui an si ca acolo compania va anunta noi dispozitive, cum ar fi smartphone-ul iPhone SE 2. Poate ca atunci vom afla mai multe detalii despre castile AirPods Pro Lite, posibil mai ieftine, ale Apple.