fbpx

Acesta poate fi un prototip de smartwatch Apple Watch

Acesta poate fi un prototip de smartwatch Apple Watch

Un clip video pare sa prezinte un prototip de smartwatch Apple Watch. S-a dezvaluit astfel cum ofera compania din Cupertino astfel de dispozitive dezvoltatorilor, pastrand in acest timp securitatea in jurul lor.

Lansat pe un site, acest clip video prezinta un prototip de smartwatch Apple Watch care ruleaza o versiune pre-WatchOS 1.0, completata cu propriile aplicatii interne de dezvoltare ale companiei.

Primul lucru aparut este cutia smartwatch-ului care e mai interesanta decat se crede. “Acest produs este clasificat Apple Confidential si este desemnat un program de securitate ‘Ultra'”, conform etichetei.

CITESTE SI:  De ce Huawei ii va fi si mai dificil sa se aprovioneze cu cipuri pentru smartphone-uri

“Acest prototip trebuie sa fie returnat atunci cand exista un indemn in acest sens”. Alte parti ale autocolantului nu sunt vizibile, pentru a nu fi dezvaluite originile, dar o denumire “PVTe” indica faptul ca este probabil pentru testarea validarii prototipului.

CITESTE SI:  Poate fi Face ID inselata de un cap imprimat 3D?

Smartwatch-ul respectiv este mult mai voluminos decat un Apple Watch obisnuit si are un buton home, dar nu si coroana. La pornire, acesta afiseaza aplicatiile ceasului inteligent, inclusiv softul intern de testare al companiei din Cupertino.

Una dintre aplicatii le permite dezvoltatorilor sa optimizeze elementele interfetei pe prototipul de Apple Watch. Una dintre setarile din acea aplicatie este Springboard Zoom, o setare care e destul de similara cu interfata de utilizare a primului smartwatch Apple Watch.

CITESTE SI:  Facebook Live este folosit din nou pentru a transmite live o crima

Nu e clar daca acest smartwatch e autentic si dezvoltat de compania din Cupertino, dar unele informatii par sa indice ca e autentic. Daca acest lucru e precis, atunci este o privire interesanta asupra modului in care compania din Statele Unite construieste prototipuri si asupra modului in care aceasta companie din SUA mentine securitatea asupra dispozitivelor sale.