fbpx
Acest smartwatch Apple recent nu se va mai vinde

Acest smartwatch Apple recent nu se va mai vinde

Un anumit smartwatch lansat recent de compania Apple din Cupertino, Statele Unite, nu va mai putea fi cumparat in curand. Asta pentru ca pe site-ul companiei din Statele Unite acest ceas inteligent nu se mai vinde. Singurele locuri in care s-ar putea sa poata fi cumparat acum sunt magazinele companiei din Cupertino si retailerii terti.

Acum ca precomenzile pentru Apple Watch Series 7 au fost deschise, cei care sperau sa-l cumpere pe Series 6 nu-l vor mai putea cumpara dupa o perioada de timp.

CITESTE SI:  Aceste smartphone-uri s-ar putea incarca numai wireless

Asta pentru ca compania din Cupertino, Statele Unite, nu mai vinde acest smartwatch pe site-ul sau. Asa ca, pentru a cumpara modelul anterior, poti incerca la Apple Store sau la un retailer tert.

De asemenea, daca nu l-ai cumpara pe Series 7 si sperai ca Series 6 ar fi o alternativa mai ieftina, retine faptul ca compania Apple din Cupertino, Statele Unite, vinde si alte smartwatch-uri mai ieftine.

Printre acestea se numara Apple Watch SE care a fost lansat anul trecut, dar si smartwatch-ul ieftin Series 3. Unii sunt de parere ca Series 3 putea fi abandonat cu ani de zile in urma, mai ales ca proprietarii de Series 3 nu prea mai pot instala cel mai nou firmware watchOS, chiar daca e inca suportat.

CITESTE SI:  Noul tip de ecran care va aparea pe laptopul MacBook Pro de la Apple, conform unui analist

Cu toate acestea, pentru cei care sunt in cautarea unui smartwatch de la aceasta companie, dar se pot lipsi de functiile lui Series 7, pot cumpara un Series 6. Apple Watch Series 7 se vinde la un pret de 399 de dolari, in timp ce Series 3 se vinde la un pret de 199 de dolari, fiind cu 200 de dolari mai ieftin, ceea ce poate fi o alternativa pentru cumparatorii de buget.

CITESTE SI:  Ce indica ca pe utilizatorii Apple nu prea ii intereseaza 5G

Ce parere ai despre faptul ca Apple Watch Series 6 nu va mai fi vandut, in timp ce alte smartwatch-uri mai vechi ale companiei inca sunt vandute? Ce smartwatch ai cumpara? Un Series 7 sau un Series 3?