fbpx

Acest nou dispozitiv Apple a fost amanat, se pare

Acest nou dispozitiv Apple a fost amanat, se pare

O noua stire indica faptul ca compania Apple din Cupertino a amanat lansarea unui anumit nou dispozitiv. Trebuie spus ca existenta acelui dispozitiv se bazeaza in principal pe zvonuri.

Saptamana trecuta a circulat zvonul conform caruia compania Apple din Statele Unite lucreaza la o noua pereche de casti care se numeste AirPods Pro Lite.

Stirea initiala sustinea ca acele casti Apple se vor lansa in trimestrul 2 din 2020. Dar acum, conform unei noi stiri de publicatia DigiTimes, lansarea lor a fost amanata.

CITESTE SI:  Un barbat sustine ca iPhone-ul i-a luat foc in pantaloni

Stirea e in felul urmator: “Productia dispozitivelor AirPods Pro Lite, o versiune ieftina a seriei de casti AirPods Pro, e putin probabil sa se lanseze in al doilea trimestru al acestui an asa cum a fost planificat initial, conform surselor din industrie”.

Nu este clar de ce lansarea acelor dispozitive a fost amanata, dar nu am fi surprinsi daca are asta vreo legatura cu epidemia de coronavirus din China, tara in care se afla multe fabrici ale furnizorilor companiei Apple.

CITESTE SI:  Ce indica faptul ca SSI se afla la final

De fapt, Apple a avertizat recent ca ar putea exista deficiente de aprovizionare pentru iPhone din cauza coronavirusului, asa ca nu am fi surprinsi daca ar fi fost afectate si castile AirPods Pro Lite.

Acestea fiind spuse, suntem inca sceptici cu privire la existenta unor astfel de dispozitive Apple. Asta pentru ca un model Lite ar indica ca este o versiune a dispozitivelor AirPods Pro minus unele caracteristici.

De asemenea, totul ar deveni ridicol, deoarece intre dispozitivele AirPods actuale obisnuite cu carcasa de incarcare si AirPods Pro exista o diferenta de pret de doar 50 de dolari, ceea ce inseamna ca nu este clar cum s-ar incadra un model Lite al castilor companiei Apple din Statele Unite in aceasta gama. In orice caz, tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Va trebui sa asteptam si sa vedem ce va iesi din asta.