fbpx

100 de milioane de oameni poarta smartwatch-uri de la aceasta companie

100 de milioane de oameni poarta smartwatch-uri de la aceasta companie

O noua stire indica faptul ca 100 de milioane de oameni din intreaga lume poarta smartwatch-uri de la o anumita companie. De asemenea, se pare ca exista in continuare un potential de crestere pentru acea companie.

Exista o multime de dispozitive purtabile pe piata in acest moment. Avem dispozitive purtabile cu sistemul de operare Wear OS al companiei Google din Statele Unite si exista firme producatoare care isi creeaza propriile sisteme de operare de smartwatch, cum ar fi Samsung.

CITESTE SI:  Cum s-a declansat Apple Watch in mod hilar intr-o emisiune TV

Mai exista si monitoare de fitness si smartwatch-urile Apple Watch. In ceea ce priveste popularitatea, se pare ca compania din Cupertino, Statele Unite, a surclasat celelalte firme.

Asta pentru ca, analistul Neil Cybart de la Above Avalon a distribuit recent o stire care indica faptul ca exista 100 de milioane de oameni in intreaga lume care poarta un smartwatch Apple Watch in acest moment.

Compania din Cupertino, Statele Unite, a prezentat primul smartwatch Apple Watch la sfarsitul anului 2014, dar abia la inceputul anului 2015 a fost lansat. Asta inseamna ca, in ultimii ani, 100 de milioane de oameni au ales sa cumpere aceste dispozitive.

CITESTE SI:  Dezvoltatorii de aplicatii pentru care Apple reduce comisionul la jumatate

De asemenea, ceea ce este interesant in stire este faptul ca mai exista inca spatiu de crestere, deoarece doar 10% dintre utilizatorii de iPhone au si un Apple Watch.

Asta inseamna ca exista un potential de piata neexploatat pe care Apple il poate valorifica. Se crede ca compania din Cupertino, Statele Unite, se va baza pe caracteristicile de sanatate ale lui Apple Watch, zvonuri mai recente sustinand ca smartwatch-ul Apple Watch din acest an ar putea oferi si o modalitate neinvaziva de a masura glicemia purtatorului. Ce parere ai despre stire? Esti si tu un purtator al acestui smartwatch de la compania americana?