fbpx
100 de milioane de oameni poarta acest smartwatch

100 de milioane de oameni poarta acest smartwatch

Conform unei noi stiri de Counterpoint Research, 100 de milioane de oameni din intreaga lume poarta un smartwatch de la o anumita companie. Se pare ca pandemia a contribuit la cresterea vanzarilor de smartwatch-uri. Mai tarziu in acest an, acea companie va lansa un nou model de ceas inteligent.

Apple Watch e unul dintre cele mai populare dispozitive purtabile de pe piata in ziua de azi. Conform unei stiri de Counterpoint Research, in acest moment, aproximativ 100 de milioane de utilizatori din intreaga lume poarta un Apple Watch.

CITESTE SI:  Razer ar putea lucra la un smartphone pentru gamerii foarte activi

Conform stirii: “Rata de atasare a smartwatch-ului la smartphone-uri a crescut constant. Ecosistemul Apple observa o crestere, deoarece brandul lanseaza designuri interesante, functii de sanatate si servicii conexe. Baza de utilizatori a Apple Watch a depasit 100 de milioane pentru prima data in trimestrul incheiat in iunie, capturand o cota de piata de varf pe piata globala de smartwatch-uri”.

Statele Unite sunt una dintre pietele cheie ale companiei din Cupertino, Statele Unite, si reprezinta mai mult de jumatate din baza de utilizatori de 100 de milioane.

CITESTE SI:  Creatori de virusi firmware pentru Mac au fost angajati de Apple

De asemenea, se crede ca pandemia a alimentat vanzarile de smartwatch-uri, nu doar de ceasuri inteligente Apple Watch. Asta pentru ca oamenii au devenit mai constienti de sanatate si cumpara dispozitive purtabile care le pot oferi informatii despre sanatatea lor.

E posibil ca mai tarziu in acest an se va lansa Apple Watch Series 7, pe langa iPhone 13 in septembrie. Se crede ca noul smartwatch va fi lansat de compania din Cupertino, Statele Unite, cu un design nou, ceea ce ar putea stimula vanzarile ceasului inteligent.

CITESTE SI:  Mark Zuckerberg nu vrea sa depuna marturie in Marea Britanie, in ciuda amenintarilor

Ce parere ai despre asta? Te afli si tu printre cei 100 de milioane de oameni care poarta un smartwatch Apple Watch de la compania din Statele Unite?