fbpx
Cum poti folosi facil camerele Canon drept camere web

Cum poti folosi camerele Canon drept camere web

In ziua de azi in care avem coronavirusul Wuhan si restrictiile de circulatie, camerele web sunt cautate. Problema e ca in unele locuri acestea nu se mai gasesc, oamenii au cumparat tot. Vestea buna e ca compania Canon a venit cu o idee de a folosi cu usurinta aparatele sale foto DSLR si mirrorless drept camere web.

Daca exista o tehnologie care a cunoscut un impuls de succes ca urmare a coronavirusului Wuhan si a restrictiilor de circulatie aparute ulterior, aceea ar consta in camerele web.

CITESTE SI:  De ce SUA ne indeamna sa actualizam browserul Firefox cat mai curand posibil

Acest lucru se datoreaza faptului ca conferintele video au devenit cruciale pentru a ramane in contact cu apropiatii, dar si pentru munca si pentru studiu.

Daca se intampla ca in zona ta camerele web sa nu mai existe in magazine si sa fie dificil de procurat, ai putea fi interesat sa afli ca compania Canon din Japonia a lansat recent un soft denumit EOS Webcam Utility Beta.

Acesta este un soft care poate transforma cu usurinta anumite aparate foto Canon in camere web. Totusi, trebuie subliniat faptul ca utilizarea unui aparat foto DSLR sau a unuia mirrorless drept camera web nu este tocmai noua.

CITESTE SI:  Asa isi mentine Amazon angajatii in siguranta fata de coronavirusul Wuhan

Cu toate acestea, procesul poate fi complicat in functie de modelul pe care il ai si ai nevoie sa cauti softul care se potriveste, pentru a-l transforma.

Insa, avand in vedere ca compania Canon din Japonia lanseaza propriul soft, trebuie doar sa conectezi camera la PC prin USB, sa rulezi softul si asta e tot.

CITESTE SI:  Unde anume in Apple Watch ar putea fi integrat Touch ID

Dupa cum indica si numele softului companiei Canon, acesta este in prezent in versiune beta, asa ca pot exista unele erori. Cu toate acestea, daca esti interesat sa il incerci, acceseaza site-ul web al Canon pentru detalii.

Ce parere ai despre aceasta solutie oferita de compania japoneza Canon? Ti se pare una binevenita pentru cei cu aparate foto de la aceasta companie?