VIDEO: Blizzard lanseaza un clip video stop-motion super-tare pentru jocul Overwatch

Blizzard lanseaza un clip video stop-motion super-tare pentru jocul Overwatch

Pentru a sarbatori cea de-a doua aniversare a jocului multiplayer bazat pe echipe – Overwatch, compania Blizzard a comandat un clip video stop-motion de la unul dintre animatorii interni ai companiei – Justin Rasch – si consoarta sa Shel.

Overwatch implineste 2 ani asa cum s-a confirmat anterior si se pare ca, la sarbatoarea aniversarii, compania Blizzard a publicat un clip video stop-motion animat in stop-motion destul de tare.

Acesta are doua personaje de la Overwatch – Tracer si Reaper – pe care le poti urmari in clipul video stop-motion de mai jos daca ai cateva minute la dispozitie. Exista, de asemenea, un clip video cu munca din “spatele scenei” (il puteti cauta pe internet) pentru cei care sunt curiosi in legatura cu modul in care compania Blizzard l-a creat.

CITESTE SI:  Apple Pay si Google Pay sunt acum acceptate la Biserica Angliei

Avand in vedere ca jocul implineste 2 ani, compania Blizzard a anuntat, de asemenea, o sarbatorire prin intermediul evenimentelor din joc. Aceste evenimente au avut loc intre 22 mai si 11 iunie, cand Blizzard a adus inapoi ceva taraboi de la evenimentele Overwatch precedente.

De asemenea, se pare ca au existat o gramada de skin-uri noi pe care gamerii jocului le-au putut colecta, desi acest lucru nu vine ca o surpriza pentru ca compania lanseaza de obicei noi skin-uri cu fiecare nou eveniment pe care il lanseaza.

CITESTE SI:  Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch e oficial - pret si specificatii

Faptul ca jocul implineste 2 ani este o reusita imensa pentru Blizzard, avand in vedere ca aceasta este o noua franciza pentru o companie care in trecut s-a bazat de obicei pe Diablo, Warcraft sau StarCraft.

Blizzard a reusit, de asemenea, sa transforme Overwatch intr-un joc eSports competitiv, si-a lansat Overwatch League si a creat cu succes un parteneriat cu Twitch pentru a transmite competitii cu jocul Overwatch. Clipul video de mai jos merita urmarit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *