fbpx

Tara in care Apple va lansa un magazin online

Tara in care Apple va lansa un magazin online

Potrivit unei noi stiri, compania Apple din Statele Unite va lansa in aceasta luna un magazin Apple Store online intr-o anumita tara. Aceasta companie a declarat ce va insemna acel magazin online pentru clientii sai din acea tara. Clientii vor putea cumpara probabil orice produs de-al companiei din acel magazin online.

Apple isi va lansa magazinul online in India pe 23 septembrie, oferind clientilor din India o modalitate de a cumpara produsele companiei americane direct de la companie pentru prima oara.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Google Pixel 3a e uimitor la pretul sau

“Suntem incantati ca ne extindem in India [cu magazinul online] si dorim sa depunem toate eforturile pentru a ne sprijini clientii si comunitatile”, a declarat vicepresedintele senior de retail al companiei, Deirdre O’Brien, intr-o declaratie.

“Suntem constienti ca utilizatorii nostri se bazeaza pe tehnologie pentru a ramane conectati, pentru a se implica in educatie si pentru a-si folosi creativitatea. Aducand magazinul Apple Store online in India, oferim clientilor nostri cele mai de calitate produse ale noastre in acest moment important”.

CITESTE SI:  Beneficiile ipotetice ale abonamentului hardware al Apple

Compania din Statele Unite sustine ca magazinul online din India va oferi “intreaga gama de produse si asistenta Apple” si ca va include noile produse anuntate saptamana aceasta, a declarat Deirdre O’Brien pentru The Indian Express.

Marti, compania Apple din Statele Unite a anuntat noul smartwatch Apple Watch Series 6, un nou iPad Air si altele. India devine o piata din ce in ce mai importanta pentru compania din Statele Unite.

CITESTE SI:  Mii de conturi compromise la acest nou serviciu de streaming

In ultimii ani, compania americana a inceput sa fabrice unele dintre dispozitivele sale in India. Foxconn a inceput sa produca smartphone-uri iPhone 12 langa Chennai in India mai devreme in acest an, iar compania a produs si alte modele de iPhone-uri in India inca din 2017. Ce parere ai despre ce lanseaza compania americana in India?