fbpx

O macheta arata cum ar putea arata un smartphone iPhone X auriu

O macheta arata cum ar putea arata un smartphone iPhone X auriu

Mark Gurman de la publicatia Bloomberg adauga la asteptarile din ce in ce mai mari faptul ca Apple va lansa trei noi smartphone-uri in luna septembrie a acestui an: un iPhone X actualizat, o versiune mai mare a lui iPhone X actualizat si un smartphone mai ieftin care se va conecta la ecranul cu margini subtiri al lui iPhone X.

Cu iPhone X, Apple cu siguranta a redus optiunile de culoare, pentru ca smartphone-ul a fost oferit in culorile negru si argintiu. Cu toate acestea, o stire recenta a indicat ca Apple ar putea incerca sa vina si cu auriul ca optiune de culoare pentru smartphone-ul sau din 2018, iar designerul Martin Hajek a decis sa creeze niste machete care ne arata cum ar putea arata un smartphone cu aceasta culoare.

CITESTE SI:  VIDEO: Lumini de trafic la nivelul solului ar putea preveni accidentele mersului in timpul texting-ului

Dupa cum poti vedea in imagine, macheta aurie de iPhone X cu siguranta arata foarte bine. Avand in vedere designul ecranului full screen al telefonului, acest lucru ajuta la crearea unui aspect foarte elegant.

CITESTE SI:  Un update de securitate rezolva o problema care ar putea permite acces deplin la iPhone

Hajek a creat si alte machete cu partea din spate neagra si cu rama aurie si credem ca arata uimitor, desi nu sunt chiar realiste, avand in vedere istoria de proiectare a Apple.

Ramane de vazut daca Apple va oferi sau nu auriul ca optiune de culoare pentru acest telefon, dar este clar ca Apple a redus intr-adevar optiunile de culoare pentru smartphone-ul sau.

CITESTE SI:  Cum explica Avast scandalul vanzarii de date despre utilizatori

Anterior, Apple a oferit telefoanele sale in patru optiuni de culoare: gri, auriu, argintiu si rose gold. Cu toate acestea, pentru iPhone X sunt oferite numai doua optiuni de culoare.

De asemenea, Apple a redus optiunile de culoare pentru iPhone 8 si 8 Plus care acum sunt oferite in culorile auriu, argintiu si gri, in timp ce smartphone-urile 7 si 7 Plus erau oferite in auriu, rose gold, argintiu, negru si jet black.