fbpx
O cascadorie pentru YouTube esueaza, iar o tanara este condamnata pentru omor prin imprudenta

O cascadorie pentru YouTube esueaza, iar o tanara este condamnata pentru omor prin imprudenta

O tanara de 19 ani din Statele Unite a fost condamnata pentru omor prin imprudenta dupa ce si-a impuscat accidental prietenul in timp ce filmau o cascadorie pentru YouTube. Tanara a fost arestata luni chiar dupa ce a sunat la 911 pentru a raporta accidentul.

Unii oameni tind sa recurga la cascadorii foarte riscante si periculoase doar pentru a fi foarte celebri pe YouTube. Acestia sunt atrasi de toate povestile de succes pe care le-au vazut pe reteaua online de clipuri video YouTube, acestia vad faima si bogatia si decid ca merita sa riste orice pentru acestea.

CITESTE SI:  Un barbat a fost amendat cu 4000 de dolari pentru ca a dat like la niste postari pe Facebook

Lucrurile pot decurge uneori oribil de nasol cand filmezi cascadorii pentru YouTube, dupa cum poate recunoaste acum o tanara de 19 ani pe nume Monalisa Perez din comitatul Norman, Minnesota, Statele Unite. Tanara a fost condamnata pentru omor prin imprudenta dupa ce aceasta si-a impuscat accidental prietenul.

Acestia filmau o cascadorie pentru YouTube, potrivit BuzzFeed News. Tanara a fost arestata pentru omor prin imprudenta dupa ce a sunat la 911 pentru a raporta accidentul care a dus la moartea prietenului ei pe nume Pedro Ruiz de 22 de ani.

CITESTE SI:  MacBook Pro M1 cu 8GB de RAM vs 16GB de RAM

Ruiz incerca sa dovedeasca in clipul video pentru YouTube ca o carte il poate proteja de o glont. Acestia au filmat intreaga cascadorie bizara in care Ruiz tinea o carte groasa de enciclopedie in fata pieptului sau, iar tanara l-a impuscat.

Monalisa Perez a tweet-uit prima data despre aceasta cascadorie pentru YouTube pe data de 27 iunie. Tanara a mentionat ca a fost ideea lui Ruiz. Claudia Ruiz, matusa tanarului decedat, a spus unei televiziuni locale ca aceasta a incercat sa-si convinga nepotul sa nu foloseasca arma.

CITESTE SI:  Serviciile Apple care nu au mai putut fi accesate

“Vrem mai multe vizualizari, vrem sa devenim faimosi”, a fost raspunsul lui. The New York Times titreaza ca acea condamnarea pentru omor prin imprudenta consta in inchisoare de pana la 10 ani. Perez a aparut in fata Curtii de Justitie ieri, iar aceasta a aflat cat de scump a costat-o aceasta cascadorie pentru YouTube.