fbpx

De ce lansarea primului smartphone 5G al LG, V50 ThinQ, a fost amanata

De ce lansarea primului smartphone 5G al LG, V50 ThinQ, a fost amanata

Primul smartphone 5G al LG, V50 ThinQ, trebuia sa fie lansat in Coreea de Sud pe data de 19 aprilie. Telefonul a primit un pret destul de decent, de circa 1100 de dolari in Coreea de Sud. Dar lansarea acestuia in Coreea a fost amanata, iar compania a mentionat motivul.

LG trebuia sa lanseze primul sau smartphone 5G in Coreea de Sud luna trecuta. Avand in vedere ca Samsung a lansat deja Galaxy S10 5G in Coreea de Sud, multi au asteptat ca LG sa raspunda.

CITESTE SI:  Ce smartphone non-Samsung ar putea primi cip Exynos

Compania a raspuns, dar a raspuns spunand ca amana lansarea smartphone-ului V50 ThinQ. LG a confirmat intr-o declaratie ca amana lansarea lui V50 ThinQ anterior programat pentru o lansare pe data de 19 aprilie in Coreea de Sud.

Compania spune ca a procedat asa pentru a se concentra pe “completitudinea” dispozitivului. LG lucreaza indeaproape cu Qualcomm (care produce modemul 5G) si cu operatorii de telefonie mobila din Coreea de Sud in acest scop.

S-a spua ca LG va confirma data de lansare a lui V50 ThinQ mai tarziu. Nu este clar in cand ar putea lansa compania primul sau smartphone 5G in tara sa natala Coreea de Sud.

CITESTE SI:  Asa-i impiedica Facebook pe agentii de publicitate sa targeteze utilizatorii interesati de pseudostiinta

S-ar putea sa se fi decis sa-si aloce mai mult timp pentru completitudinea si calitatea smartphone-ului. Ar putea fi o idee buna, avand in vedere ca unii proprietari de telefoane Galaxy S10 5G au spus au spus ca telefoanele lor au unele nereguli cu reteaua 4G LTE.

CITESTE SI:  Malaezia propune o lege care determina stirile false sa fie ilegale

Smartphone-ul V50 ThinQ ar trebui sa ajunga si in Statele Unite. Nu se stie ce inseamna aceasta amanare pentru lansarea din SUA confirmata pentru aceasta primavara prin operatorul Sprint de acolo.

Operatorul Verizon de acolo probabil va vinde smartphone-ul V50 ThinQ prin vara. S-a spus anterior ca reteaua 5G a Sprint nu va fi gata pana in luna mai, asa ca LG nu avea motive sa grabeasca lansarea pentru Statele Unite.