Cum transformi tableta iPad Pro intr-un fel de MacBook

Cum transformi tableta iPad Pro intr-un fel de MacBook

Brydge, un producator de tastaturi, a anuntat unele noi pentru noua tableta iPad Pro. Bazandu-ne pe tastaturile anterioare ale companiei, aceste noi modele ar trebui sa permita ecranului tabletei iPad Pro sa se incline in orice unghi, timp ce tastatura inteligenta Smart Keyboard a Apple era limitata la doar doua unghiuri.

Cand Apple si-a anuntat noua tableta iPad Pro, compania a prezentat un nou dispozitiv Smart Keyboard care in cea mai mare parte e similar cu cel anterior al Apple.

Cu exceptia faptului ca noul dispozitiv Smart Keyboard le ofera utilizatorilor doua unghiuri diferite din care sa-si vada tabletele. Cu toate acestea, daca doriti mai multa libertate atunci cand vine vorba despre unghiurile de vizualizare si poate taste mai bune, Brydge ar putea avea ceva pentru voi.

CITESTE SI:  Apple incearca sa convinga Samsung sa reduca pretul displayurilor OLED, se pare

Compania a lansat recent o noua tastatura/carcasa pentru noul iPad Pro. Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, modul in care Brydge a proiectat carcasa transforma intr-un fel tableta intr-un MacBook, ceea ce nu este un lucru rau.

CITESTE SI:  CIA a construit un update de software fals pentru a-i spiona pe partenerii sai

De asemenea, datorita modului in care a fost proiectata carcasa, puteti inclina tableta iPad Pro mai liber. Detaliile despre tastatura sunt putin limitate in acest moment, deci nu este clar daca aceste tastaturi se vor conecta cu tabletele iPad Pro folosind conectorul smart din partea din spate, sau prin Bluetooth.

Varianta a doua pare a fi o modalitate mai comuna de a conecta tastaturi, dar dezavantajul este ca acestea vor trebui sa fie incarcate separat. Asta spre deosebire de conectorul inteligent care va incarca dispozitivul in timp ce e folosit.

CITESTE SI:  Ce specificatii are smartphone-ul de gaming Xiaomi Black Shark 2 anuntat oficial

Deci atata timp cat tableta este incarcata, nu va trebui sa te ingrijorezi ca tastatura ramane fara energie. Nu s-au impartasit detalii legate de pret, dar cele de generatie anterioara ale companiei Brydge au avut preturi de 140 si 150 de dolari, asa ca noul dispozitiv ar trebui sa aiba un pret in acest interval. Dispozitivul care transforma iPad Pro intr-un fel de MacBook probabil isi va gasi un loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *