fbpx

Cum e serviciul Facebook Dating care s-a lansat in SUA

Cum e serviciul Facebook Dating care s-a lansat in SUA

Reteaua sociala a anuntat ca serviciul sau Facebook Dating s-a lansat in sfarsit in SUA, dupa peste un an de cand compania a anuntat prima data aceasta caracteristica. Daca ti se pare ca lansarea in SUA a serviciului a fost neobisnuit de lenta pentru compania care avea ca motto “move fast and break things”, ai dreptate.

Anul trecut, am aflat ca Facebook lucreaza la o noua caracteristica pentru site-ul sau, caracteristica care se numeste Facebook Dating. Serviciul a fost lansat in cateva piete din afara SUA.

CITESTE SI:  Pentru ce investeste Ford 29 de miliarde de dolari pana in 2025

Daca, dintr-un anume motiv, americanii au dorit acest serviciu, acestia vor fi incantati sa afle ca acesta s-a lansat oficial in SUA.

Conform anuntului companiei, “Astazi lansam Facebook Dating in SUA. De asemenea, le oferim oamenilor abilitatea de a integra postarile lor de pe Instagram direct in profilul Facebook Dating. De asemenea, le va oferi oamenilor abilitatea de a adauga urmaritori Instagram in lista lor Secret Crush”.

CITESTE SI:  Bateriile masinilor electrice Tesla isi pierd mai greu din capacitate decat a indicat compania, se pare

Pentru cei care afla despre acest serviciu pentru prima data, Facebook Dating practic necesita ca utilizatorul sa-si creeze un profil separat de profilul principal.

Pe baza preferintelor tale, a intereselor listate si a altor lucruri pe care le savarsesti pe reteaua sociala, platforma va efectua apoi recomandari de oameni despre care crede ca ai putea fi compatibil cu ei.

Spre deosebire de Tinder – care necesita ca ambii utilizatori sa-si dea like reciproc inainte de a putea discuta – serviciul Facebook Dating le va permite utilizatorilor din SUA sa discute unii cu altii indiferent de like-uri.

CITESTE SI:  Tara in care Netflix a lansat streaming de 3 dolari pe luna

De asemenea, va exista o caracteristica “Secret Crush” care va anunta o persoana ca cineva o apreciaza. Serviciul ar trebui sa fie deja functional in SUA, asa ca americanii care sunt interesati o pot incerca.

Sursa imagine: Flickr.com