fbpx

Asa suna muzica sistemului de operare Windows XP remixata

Asa suna muzica de startup remixata a sistemului de operare Windows XP

Un DJ s-a gandit sa remixeze muzica de startup a sistemului de operare Windows XP al companiei Microsoft din Statele Unite. Remixul creat de acel DJ poate fi ascultat pe SoundCloud, in partea de dedesubt a acestei pagini.

Windows XP, sistemul de operare al Microsoft la care unii oameni si corporatii nu sunt inca dispuse sa renunte, desi ar fi recomandat, inca poate aduce contributii lumii, in afara de focarele ocazionale de malware.

CITESTE SI:  Ce pret are serviciul Amazon care ofera muzica la calitate incredibila

Desi pana acum nu a fost celebrat ca Windows 95, de exemplu, sistemul Windows XP al companiei Microsoft din Statele Unite va ramane emblematic in cultura populara, avand in vedere ca exista de circa doua decenii.

Acesta e motivul pentru care “artistul, producatorul si DJ-ul” ROMderful a simtit nevoia sa foloseasca muzica de startup (compusa de Bill Brown) a acestui sistem de operare al companiei Microsoft din Statele Unite si sa o transforme intr-o melodie R&B.

CITESTE SI:  Asistentul vocal Alexa al Amazon are 15.000 de abilitati

Muzicianul a adus anterior un omagiu erorilor de sistem, cu unul dintre proiectele sale de muzica, dar noul proiect e mai inclinat catre nostalgie. Acest DJ nu e singura persoana inspirata de acea piesa de muzica.

Un remix al acestei piese de muzica a dus la o coloana sonora JRPG care a devenit virala. Iar pe YouTube si SoundCloud, remixarile de muzica sunt in esenta propriul lor gen.

CITESTE SI:  Sistemul de operare desktop capabil sa ruleze aplicatii de iPhone si iPad

Dar remixarea acestui DJ este mai interesanta decat majoritatea remixarilor anterioare. Daca ai dispozitia de a reveni la vremea in care sistemul de operare Windows XP al companiei Microsoft din Statele Unite avea monopol, poti asculta dedesubt remixul Microsoft Windows XP rezultat.

Ce parere ai despre remixul creat de acel DJ pe baza muzicii de startup a sistemului de operare Windows XP al companiei Microsoft din Statele Unite?