fbpx
Pretul primului monitor de gaming al Corsair

Pretul primului monitor de gaming al Corsair

Compania Corsair – care de obicei produce componente si periferice de gaming – a lansat primul sau monitor de gaming. Dispune de un ecran cu rezolutie QHD si cu o frecventa a ecranului de 165Hz. S-a dezvaluit si cu ce pret se va vinde acest dispozitiv.

Daca ai construit vreodata un PC sau ai cumparat periferice de gaming, exista posibilitatea ca esti familiarizat cu brandul Corsair. Aceasta companie produce o gama variata de componente si periferice de gaming, inclusiv placute de memorie RAM, surse de alimentare pentru PC-uri, tastaturi si mouse-uri.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Energizer cu baterie de 18.000mAh a fost un esec

Iar acum compania Corsair se extinde si la monitoarele de gaming. Corsair Xeneon 32QHD165 e primul monitor de gaming al companiei. Acesta incorporeaza un ecran IPS LED de 32 de inci.

Rezolutia va fi QHD si frecventa ecranului va fi de 165Hz. Acest monitor Xeneon 32QHD165 va putea functiona impreuna cu AMD FreeSync si cu NVIDIA G-SYNC, asa ca in aceasta privinta nu exista motive de ingrijorare.

CITESTE SI:  Ce pret are primul laptop din lume cu ecran mini LED, MSI Creator 17

Frecventa de 165Hz se va asigura ca jocurile si celelalte sarcini vor rula lin pe ecran, o imbunatatire fata de alte monitoare de gaming care includ in general ecrane de 120-144Hz.

De asemenea, compania s-a asigurat ca acest ecran poate fi folosit si pentru streamuri, asa ca a integrat Stream Deck de la Elgato. Xeneon 32QHD165 nu se va vinde foarte ieftin, pretul acestuia fiind de 800 de dolari.

CITESTE SI:  De ce sistemul Android e mai sigur decat iOS

Acesta e disponibil pentru cumparare chiar in acest moment. Ce parere ai despre acest monitor Xeneon 32QHD165 cu rezolutie QHD si frecventa de 165Hz al companiei Corsair?

Si ce crezi despre pretul cu care se vinde? Crezi ca monitoarele de gaming de la Corsair vor fi capabile sa cucereasca piata, avand in vedere ca experienta Corsair pe acest segment e limitata?