fbpx

Numai asa poate fi curatat monitorul Apple de 5000 de dolari

Numai asa poate fi curatat monitorul Apple de 5000 de dolari

Dupa lansarea noului sau monitor Pro Display XDR cu pret de 5000 de dolari, compania Apple din Statele Unite a publicat un nou document de asistenta in care se mentioneaza cum poate fi curatat ecranul.

In mod tipic, compania Apple are instructiuni specifice pentru curatarea ecranului. Un document de asistenta al Apple mentioneaza ca ecranul se poate curata numai cu panza de lustruire care vine la pachet.

Apple a lansat recent noul Pro Display XDR pentru vanzare. In mod clar acesta nu este un monitor care se adreseaza utilizatorilor ocazionali, din cauza pretului sau de 5000 de dolari.

CITESTE SI:  De ce Samsung nu va mai vinde componente pentru smartphone-urile Huawei

Cu siguranta majoritatea utilizatorilor nu-si permit sau nu au nevoie sa cheltuiasca atat de mult. Cu toate acestea, cei care intentioneaza sa cumpere Pro Display XDR ar trebui sa verifice un document de asistenta publicat pe site-ul companiei Apple din SUA.

In acel document, compania ii avertizeaza pe utilizatori ca monitorul poate fi curatat numai cu panza de lustruire care vine la pachet cu monitorul.

CITESTE SI:  Mac-uri vechi de zeci de ani pe Windows. Cum poti incerca experienta

In documentul de asistenta se spune in felul urmator: “Folositi doar panza de lustruit care vine cu monitorul dv. pentru a sterge praful si impuritatile de pe ecran. Nu folositi cu panza agenti de curatare pentru a sterge sticla”.

De asemenea, se mentioneaza ca nu trebuie ca utilizatorii sa foloseasca alte panze de curatare si ca, daca acestia pierd panza de curatare, vor trebui sa contacteze Apple pentru a primi una noua (dar nu e clar cat costa).

CITESTE SI:  Samsung Galaxy J2 Core a fost anuntat - specificatii oficiale

Asadar, daca intentionai sa cumperi monitorul Pro Display XDR cu pret de 5000 de dolari, va trebui sa retii cele amintite mai sus, pentru a nu ajunge sa zgarii sau sa deteriorezi ecranul incercand sa-l cureti. Pentru ca inlocuirea monitorului Pro Display XDR al companiei Apple din Statele Unite nu va fi ieftina.