fbpx

Noul TV OLED Panasonic pentru consolele de jocuri recente

Noul TV OLED Panasonic pentru consolele de jocuri recente

Compania Panasonic din Japonia a dezvaluit un nou TV OLED foarte capabil care e destinat sa fie utilizat conectat la consolele de jocuri recente. Este unul dintre TV-urile cu cea mai redusa latenta, ceva util in timpul jocurilor video.

Cum se remarca Panasonic pe o piata TV aglomerata? Se pare ca prin curtarea proprietarilor de console de jocuri PS5 si Xbox Series X.

Panasonic a dezvaluit TV-ul sau OLED de varf pentru 2021 pentru console de jocuri, JZ2000, iar nucleul sau este un procesor HCX Pro AI care nu numai ca imbunatateste calitatea ecranului, dar imbunatateste si performanta in jocuri.

CITESTE SI:  Smartphone-urile Sony Xperia 10 si 10 Plus sunt oficiale - specificatii

Compania Panasonic sustine ca acest TV OLED pentru console de jocuri ofera una dintre cele mai reduse latente care exista intr-un TV OLED, iar acest lucru pare ca se datoreaza personalizarii din partea companiei, nu ecranului in sine. O noua setare Game Mode Extreme va reduce decalajul.

CITESTE SI:  LG prezinta un display masiv OLED transparent si flexibil de 77 inch. Proiectul a fost sustinut de Coreea de Sud

JZ2000 va suporta optiunile variabile de cadre pe secunda ale HDMI 2.1. Ar putea fi ideal si pentru un PC de sufragerie, datorita suportului HDMI Signal Power Link.

Dupa cum poti banui din numele procesorului, Panasonic se alatura Sony pentru a folosi AI. Procesorul HCX Pro AI poate identifica continutul pe care il vizualizezi si poate optimiza lucruri, cum ar fi sunetul.

Panasonic nu prea a dezvaluit specificatiile ecranului, dar a declarat ca foloseste un panou OLED personalizat care ar trebui sa fie util in modurile HDR, inclusiv Dolby Vision Q si HDR10+ Adaptive.

CITESTE SI:  Ce suma record au cheltuit in total clientii App Store in ultima saptamana din an

Exista unele imbunatatiri software, inclusiv acces mai rapid la setarile obisnuite si suport audio Bluetooth cu doua dispozitive. Preturile si datele de livrare nu sunt inca disponibile, dar Panasonic va vinde TV-ul OLED JZ2000 (pentru console de jocuri) in variante de 55 si 65 de inci.