fbpx

Fabulos. Smart TV-urile Samsung pentru 2021 vor include asa ceva

Fabulos. Smart TV-urile Samsung pentru 2021 vor include asa ceva

Compania Samsung din Coreea de Sud va lansa in acest an gama sa de smart TV-uri pentru 2021. De asemenea, s-au dezvaluit detalii interesante despre aceste televizoare ale companiei Samsung din Coreea de Sud. Vor include o anumita caracteristica neasteptata, ceva ce nu exista pe orice televizor inteligent.

Doriti sa puteti transmite prin streaming continut de pe telefon sau de pe PC pe un televizor inteligent wireless? Exista diferite modalitati pentru asta. Dar daca esti implicat in ecosistemul companiei Apple din Statele Unite, atunci AirPlay 2 ar fi alegerea potrivita.

CITESTE SI:  Un muzeu cambodgian ii va da afara pe vizitatorii care joaca Pokemon GO

Din pacate, protocolul AirPlay 2 nu e chiar disponibil pentru mai multe branduri de televizoare, cu exceptia cazului in care nu te deranjeaza sa cumperi unul dintre smart TV-urile Samsung pentru 2021.

Compania Samsung din Coreea de Sud a anuntat noua gama de smart TV-uri pentru 2021, iar una dintre caracteristicile lor este ca vor suporta AirPlay 2.

CITESTE SI:  Opinie despre filmul sud-coreean "Gangnam 1970" (2015)

Pentru cei care nu sunt familiarizati, AirPlay 2 este protocolul wireless al Apple care permite utilizatorilor iOS si macOS sa transmita continut in mod wireless catre dispozitivele acceptate, indiferent daca este un smart TV sau un set de boxe.

Acest protocol difera putin de Bluetooth. AirPlay 2 se bazeaza pe reteaua WiFi a locuintei, iar unii sustin ca astfel este mai stabil in comparatie cu Bluetooth, desi, avand in vedere ca acest protocol e exclusiv pentru dispozitivele Apple, utilizatorii non-Apple probabil nu au optiuni.

CITESTE SI:  VIDEO: Un individ a modificat un iPhone 7 pentru a avea jack pentru casti

Pe langa suportul AirPlay 2, smart TV-urile din 2021 ale companiei Samsung din Coreea de Sud vor veni si cu aplicatia Apple TV preinstalata. Acest lucru le va oferi smart TV-urilor pentru 2021 ale Samsung functionalitati aproape similare cu consola Apple TV. In plus, utilizatorii Samsung vor avea acces la continut de pe serviciul de streaming Apple TV+ daca sunt abonati.