fbpx
De ce Apple ar putea incorpora cipul A13 in monitoare

De ce Apple ar putea incorpora cipul A13 in monitoare

O noua stire releva faptul ca viitoarele monitoare ale companiei Apple din Statele Unite ar putea incorpora un cip A13. Exista motive pentru care compania Apple din SUA s-ar putea sa incorporeze cipul A13 in astfel de dispozitive.

In general, caracteristicile monitoarelor nu sunt foarte interesante. Asta pentru ca aceste dispozitive doar afiseaza imagini pe ecran, iar oamenii nu spera la altceva.

Daca aceste dispozitive afiseaza imagini superioare, fiecare utilizator e multumit. Cu toate acestea, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, crede ca ar putea imbunatati monitoarele.

CITESTE SI:  La ce practica controversata pentru baterii de iPhone-uri renunta Apple

Conform unei stiri de 9to5Mac, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, dezvolta un monitor Pro care ar putea integra un cip A13. Aceasta stire se coroboreaza cu o stire de acum cativa ani in urma conform careia compania din Statele Unite ar putea lucra la un ecran cu GPU integrat.

Asta pentru ca cipuri precum A13 integreaza diverse componente, inclusiv un GPU. Sunt incluse componente precum procesorul si GPU-ul care, pe un PC, ar fi vandute si instalate separat.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa primul iPhone pliabil al Apple

Acest lucru inseamna ca acest monitor cu cip A13 integrat ar putea in teorie sa contribuie la stimularea GPU pentru dispozitivele conectate, ca un fel de GPU extern.

De asemenea, ar putea prelua o parte din volumul de lucru al computerului conectat, astfel incat sa i se reduca computerului volumul de lucru. E o idee interesanta, desi, avand in vedere cat costa deja Pro Display, noul model de monitor cu cip A13 incorporat al companiei Apple din Cupertino ar putea fi si mai scump.

CITESTE SI:  Ce platforma a esuat Apple sa cumpere

Ce parere ai despre asta? Chiar crezi ca ar fi util ca compania Apple din Statele Unite sa integreze un cip A13 in viitoarele sale monitoare? Crezi ca va fi foarte scump? Si daca va fi scump, crezi ca preturile acelor ecrane Apple va fi justificat?