fbpx

Cu ce premiere vin smart TV-urile Honor Vision ale Huawei

Cu ce premiere vin smart TV-urile Honor Vision ale Huawei

Exista doua variante ale smart TV-ului de la Huawei, Honor Vision si Honor Vision Pro. Fiind disponibil numai in China deocamdata, Honor Vision are un ecran 4K de 55 de inci si e mai mult decat un TV, pentru ca e un home hub si un dispozitiv de comunicatii.

Honor a prezentat Honor Vision Smart TV la IFA 2019, o premiera din doua motive. Primul motiv, e primul televizor Huawei. Al doilea motiv, este primul dispozitiv care ruleaza HarmonyOS, sistemul de operare cross-device care ar putea deveni o alternativa la Android intr-o zi. Preturile si specificatiile sunt urmatoarele:

CITESTE SI:  Cum e smart TV-ul Samsung cu margini zero

– Vision: 550 de dolari, spatiu de stocare de 16GB, 2GB de RAM, 4 difuzoare;
– Vision Pro: 650 de dolari, spatiu de stocare de 32GB, 2GB de RAM, 6 difuzoare;

Specificatiile dispozitivului Honor Vision de la Huawei nu sunt foarte impresionante, dar asta pentru ca e destinat sa redea continut prin streaming si chiar jocuri, asa ca nu trebuie sa le proceseze prin propriul procesor.

CITESTE SI:  Presupuse imagini ale lui Galaxy Note 7 reconditionat au iesit la suprafata

Dar e mai mult decat puternic pentru a rula jocuri ocazionale si pentru a permite videoconferinte 4K si Full HD. De asemenea, smart TV-ul Huawei are un procesor AI proprietar care suporta recunoastere faciala. Designul smart TV-ului e clasic si simplu.

Calitatea imaginii e foarte decenta, dar nu exceptionala. Varianta Pro are o camera retractabila care poate iesi cand e nevoie de ea. Exista 6 microfoane la acest dispozitiv Huawei.

CITESTE SI:  Ce preturi au monitoarele Lenovo Q24i si Q27q care afecteaza ochii mai putin

De asemenea, exista intre 4 si 6 difuzoare de 10 wati, in functie de model, iar sunetul e destul de puternic. Exista si o telecomanda, dar iti poti folosi si smartphone-ul Huawei/Honor pentru a-l controla si a transfera date catre smart TV.

Per ansamblu, experienta pare mai cizelata decat cea a altor smart TV-uri, iar asta pentru ca Huawei mentine un control strict asupra hardware-ului, software-ului si a protocoalelor wireless.