fbpx

Compania ce dezvaluie smart TV-uri cu adevarat 8K

Compania ce dezvaluie smart TV-uri cu adevarat 8K

In luna septembrie, CTA (Asociatia Tehnologiei pentru Consumatori) a dezvaluit definitia si sigla oficiala a industriei pentru smart TV-uri de rezolutie de ultima ora, iar smart TV-urile cu adevarat 8K ale unei companii sunt primele certificate de industrie pentru aceasta rezolutie.

Evenimentul CES 2020 soseste si, daca esti in cautarea unui nou smart TV, afla ca au aparut unele foarte bune de la compania LG. Compania LG care le-a creat a anuntat ca, la eveniment, va prezenta smart TV-uri cu adevarat 8K.

CITESTE SI:  LG G8 ThinQ ar putea fi primul smartphone LG cu display 4K

Avand in vedere ca 4K este mai mult sau mai putin standardul actual, lansarea acestor smart TV-uri de la compania LG se adreseaza in mod clar consumatorilor carora le place sa fie pregatiti pentru viitor inca de pe acum.

Conform companiei LG, vor exista 8 noi modele pe care le va prezenta si care vor fi cu adevarat 8K. Aceste dispozitive vor fi oferite intr-o gama de dimensiuni care variaza de la 65 de inci pana la 88 de inci si ne imaginam ca nu vor fi ieftine.

CITESTE SI:  Facebook vrea sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a prezice comportamentele utilizatorilor

In plus fata de rezolutia 8K, compania LG spune ca va integra si o versiune de a treia generatie a procesorului AI Alpha 9 care va permite modificarea continutului existent pentru a se putea potrivi noii rezolutii.

Acestea fiind spuse, desi suna grozav sa te pregatesti pentru viitor chiar din acest moment, trebuie sa stii ca in acest moment nu sunt disponibile prea multe filme si seriale 8K pentru TV-urile LG.

CITESTE SI:  De ce HBO nu vrea continuari pentru serialul Urzeala Tronurilor

Asta pentru ca, cum am spus, rezolutia 4K inca este standardul, iar daca doresti rezolutie cu adevarat 8K, acest lucru te va costa in plus. In plus, rezolutia cu adevarat 8K e chiar nenecesara pentru majoritatea utilizatorilor.

Cu toate acestea, evenimentul anual CES are legatura cu prezentarea noilor tehnologii, asa ca poate vom vedea cum o parte din acea tehnologie AI va ajunge si pe smart TV-urile mai inferioare ale companiei LG.