fbpx
Compania care va produce smart TV-uri pentru Amazon

Compania care va produce smart TV-uri pentru Amazon

Noi stiri releva faptul ca Amazon va lansa anul acesta propriile sale smart TV-uri. In luna octombrie, mai exact. Cu toate acestea, aceste modele nu vor fi produse intern de compania din Statele Unite, ci de o alta companie. Sistemul de operare care va fi rulat de aceste smart TV-uri va fi cel mai probabil Fire TV.

Amazon deja produce anumite produse cu brandul sau, de la boxe inteligente, casti, suporturi pentru monitoare si asa mai departe. Asa ca nu e o surpriza ca compania Amazon din Statele Unite s-ar putea extinde si la smart TV-uri.

CITESTE SI:  Cum declara China razboi gaming-ului, pentru minori

Asta indica o stire de Insider. Compania cu sediul central in Statele Unite s-ar putea sa lanseze propriul sau smart TV in luna octombrie in Statele Unite, la timp pentru sezonul de sarbatori de iarna.

Potrivit stirii, compania din Statele Unite a lucrat la acest proiect de o vreme si e vorba despre aceeasi divizie care a dezvoltat produse precum Kindle si boxele inteligente Echo.

CITESTE SI:  Cand se va lansa probabil primul smartphone pliabil al Google

Cu toate acestea, modelele care se vor lansa in octombrie sunt produse de producatori terti precum TCL, aceasta fiind o companie din China.

Adica acele modele vor fi separate de cele care sunt dezvoltate intern de Amazon. Nu suntem siguri daca modelele interne vor fi anuntate impreuna cu celelalte modele, sau daca Amazon a stabilit un anunt separat pentru asta.

CITESTE SI:  Ce fel de om era cofondatorul ce paraseste Rockstar Games

E posibil ca smart TV-ul Amazon va include suport pentru asistentul virtual Alexa, precum majoritatea produselor sale. Cel mai probabil va rula platforma Fire TV.

Oricum ar fi, vor aparea noi detalii luna viitoare. Ce parere ai despre faptul ca compania Amazon din Statele Unite va lansa smart TV-uri proprii luna viitoare in Statele Unite? Crezi ca acestea vor fi scumpe sau ieftine?