fbpx

Ce refresh incredibil are acest monitor de gaming Alienware

Ce refresh incredibil are acest monitor de gaming Alienware

Brandul Alienware lanseaza un nou monitor de gaming. Ceea ce este foarte interesant la acest monitor de gaming este faptul ca are un refresh incredibil. Chiar si asa, e posibil ca va fi destul de accesibil la pret.

Cand vine vorba despre monitoare, majoritatea au o rata de refresh standard de 60Hz. Exista unele modele care ofera refresh de 144Hz. Dar in cazul in care nici acesta nu e suficient pentru nevoile tale, poate ar trebui sa ai in vedere cel mai nou monitor al Alienware.

CITESTE SI:  Cum e browserul de gaming al Opera

Compania a dezvaluit Alienware 25 Gaming Monitor care vine cu un refresh incredibil de 360Hz. Alienware nu ar fi primul brand cu un ecran de 360Hz, dar vine si cu alte caracteristici care l-ar putea face atragator pentru gameri.

Ecranul monitorului de gaming va veni cu Reflex Latency Analyzer de la NVIDIA, ceea ce inseamna ca va oferi utilizatorilor informatii suplimentare despre latenta si performanta sistemului.

CITESTE SI:  Noile motive de la Facebook de a folosi Rooms pe Messenger

Ecranul are o dimensiune de 25 de inci si vine cu rezolutie Full HD. Din pacate, in afara de refresh-ul incredibil de 360Hz, brandul nu a impartasit detalii suplimentare despre alte caracteristici sau despre specificatiile sale, asa ca va trebui sa vedem in viitor astfel de informatii.

“Puteti fi incantati de un nou avantaj competitiv cu monitorul de gaming #Alienware 25. Vine cu o rata de refresh incredibila de 360Hz si e construit pentru a fi compatibil cu Reflex Latency Analyzer, oferindu-va pentru prima data masurarea exacta a latentei sistemului”, a dezvaluit Alienware pe Twitter. Nu exista inca informatii despre pret.

CITESTE SI:  Ce pret urias are smartphone-ul Xperia XZ2 Premium al Sony

Dar cei ingrijorati ca ar putea fi prea scump, trebuie sa aiba in vedere ca are rezolutie Full HD, asa ca exista sanse ca va fi relativ accesibil ca pret. Ce parere ai despre noul monitor de gaming cu refresh incredibil de 360Hz al Alienware?

Facebook