fbpx

Ce preturi au noile monitoare de gaming curbate ale Samsung

Ce preturi au noile monitoare de gaming curbate ale Samsung

Compania Samsung din Coreea de Sud a dezvaluit pe la inceputul acestui an cateva monitoare de gaming curbate, Odyssey G9 si Odyssey G7. Aveau un design neobisnuit, dar nu se cunostea la ce preturi se vor vinde. Acum Samsung a dezvaluit ce preturi vor avea.

Compania Samsung din Coreea de Sud a dezvaluit primele sale monitoare de gaming curbate Odyssey la evenimentul de tehnologie CES 2020, iar curbele pronuntate si designurile neobisnuite i-au impresionat pe oameni.

CITESTE SI:  Se crede ca Sharp si Samsung vor fi furnizorii pentru panourile de display ale lui iPad Pro

De asemenea, au fost dezvaluite specificatiile monitoarelor curbate, inclusiv rata de refresh de 240Hz, timpul de raspuns de 1 milisecunda si capacitatea HDR a panourilor QLED si VA.

Ceea ce inca nu s-a dezvaluit atunci era pretul, dar compania sud-coreeana Samsung a dezvaluit aceasta informatie cruciala astazi. Modelul de varf este Odyssey G9 de 49 de inci si cu rezolutie 5120 x 1440 pixeli, curba de 1000r si un nivel de luminozitate de 1000 NIT.

Spre deosebire de celelalte, foloseste tehnologia de ecran QLED a Samsung care permite o luminozitate suplimentara si unghiuri mai largi de vizualizare.

CITESTE SI:  Sondaj: Cat de mult le pasa jucatorilor de gaming-ul cross-platform

Acest monitor de gaming curbat se vinde acum la un pret de 1700 de dolari la anumiti comercianti si pe Samsung.com. Daca acest monitor este prea scump pentru tine, poti opta pentur Odyssey G7 in dimensiuni de 27 si 32 de inci.

Ambele monitoare de gaming Odyssey au panouri VA, vin cu HDR si au o luminozitate de 600 NIT. De asemenea, au o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli si un raport de aspect de 16:9.

CITESTE SI:  Numai asa poate fi curatat monitorul Apple de 5000 de dolari

Spre deosebire de G9, aceste monitoare de gaming curbate au o lumina in partea din spate si vin cu un aspect exterior mat de culoare inchisa. Odyssey G7 este disponibil pe Samsung.com si in anumite magazine la un pret de 700 de dolari (27 de inci) si 800 de dolari (32 de inci).