fbpx

Ce preturi accesibile au aceste TV-uri 4K Mini-LED de la TCL

Ce preturi accesibile au aceste TV-uri 4K Mini-LED de la TCL

Compania TCL din China a dezvaluit recent noi TV-uri cu rezolutie 4K. Ceea ce e interesant la acestea e faptul ca au un ecran cu noua tehnologie QLED Mini-LED, dar si faptul ca au fost optimizate pentru gaming. Partea si mai interesanta e faptul ca preturile lor sunt relativ accesibile.

TCL si-a prezentat seria 6 de TV-uri cu rezolutie 4K, cu o tehnologie impresionanta, dar la preturi relativ accesibile. Aceste televizoare 4K folosesc tehnologia de ecran QLED Mini-LED a TCL.

Acest ecran QLED Mini-LED ofera o luminozitate superioara in comparatie cu OLED, dar cu un control de contrast mai bun decat TV-urile QLED obisnuite. De asemenea, integrand Dolby Vision, HDR10 si HLG, asta inseamna ca puteti urmari filme cu culori mai vii, dar si cu artefacte de iluminare mai rare.

CITESTE SI:  De ce Foxconn ar putea incepe sa produca iPhone-uri in mare parte in India

Aceste TV-uri cu ecran 4K din seria 6 ale TCL sunt primele certificate pentru modul de gaming al THX. Aceasta caracteristica garanteaza o fidelitate sporita pentru culoare, ton si imagini, dar si o latenta redusa in trecerea de la lumina la intuneric.

CITESTE SI:  Ce recunoaste Apple legat de reducerile de pret pentru iPhone-uri

THX si TCL au colaborat, de asemenea, pentru a regla modurile de joc ale TV-urilor cu ecran 4K pentru o saturatie si o luminozitate de varf. De asemenea, ecranul QLED Mini-LED ofera un refresh de pana la 120Hz si setari ale modului de joc automat, ceea ce inseamna ca ar trebui sa functioneze corespunzator cu consolele de jocuri noi care vor aparea in acest an, Xbox Series X si PS5.

Preturile acestor TV-uri cu ecran 4K ale TCL sunt rezonabile, avand in vedere ca tehnologia QLED Mini-LED e inca de ultima ora. Seria 6 din 2020 are un pret de pornire de 649 de dolari (modelul de 55 de inci), in timp ce modelele de 65 de inci si de 75 de inci vor avea un pret de 899, respectiv un pret de 1399 de dolari. Ce parere ai despre aceste TV-uri 4K QLED Mini-LED de la TCL? Ce crezi despre preturile cu care se vor vinde?