fbpx

Ce pret si specificatii are primul monitor de gaming Razer

Ce pret si specificatii are primul monitor de gaming Razer

Anul acesta la CES 2019, Razer si-a anuntat intrarea intr-o noua categorie de produse: monitoarele de gaming. Razer Raptor este prima incercare adevarata a companiei in acest domeniu, iar dispozitivul are specificatii bune si este proiectat si produs de la zero de aceasta companie.

Ecranul de 27 de inci al Raptor este inghesuit intr-o rama margine la margine, marginea avand o grosime de 2,3mm pe fiecare parte. Suportul si baza sunt fabricate din aluminiu prelucrat.

Mai devreme in acest an, la CES 2019, Razer a anuntat oficial monitorul Razer Raptor. In caz ca ai ratat anuntul, este vorba despre un monitor de gaming.

CITESTE SI:  Cu ce procent urias au scazut vanzarile de smartphone-uri ale HTC in iunie

Avand in vedere ca compania produce deja toate tipurile de accesorii si periferice pentru PC-urile de gaming, acest nou tip de dispozitiv nu vine ca o surpriza.

Acestea fiind spuse, compania nu a anuntat cand va fi disponibil pentru cumparare acel monitor, dar vei fi incantat sa afli ca acum cei interesati pot plasa o comanda.

Monitorul de gaming Razer Raptor are un pret de 700 de dolari, dar daca iei in considerare ceea ce poate, pretul nu pare prea mare. Specificatiile sale includ un ecran de 27 de inci, o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli si rata de refresh de 144Hz, adica mai mult decat in cazul majoritatii ecranelor, ceea ce ii va atrage pe pasionatii de gaming.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce joc cunoscut al Microsoft se va lansa pe iOS si Android

De asemenea, exista suport pentru tehnologia FreeSync de la AMD si, avand in vedere ca Raptor este un produs de la compania Razer, nu este o surpriza ca iluminarea Chroma va fi incorporata.

CITESTE SI:  Cum permite Bandai tinerilor sa invete programare

Porturile de intrare includ HDMI, DP 1.4, USB 3.0 si USB-C care iti vor permite sa-ti conectezi laptopul la acest monitor de gaming Raptor cu pret de 700 de dolari si sa il incarci in acelasi timp. Cam astea sunt specificatiile. Daca ti se pare ca Raptor e monitorul de gaming al visurilor tale, se poate plasa o comanda pe site-ul companiei Razer.