fbpx

Ce pret are primul TV OLED al Xiaomi

Ce pret are primul TV OLED al Xiaomi

Xiaomi a lansat primul sau TV OLED si a dezvaluit si la ce pret il vinde. Este un televizor modern si care vine cu toate caracteristile pe care ti le-ai putea dori.

Compania Xiaomi din China a lansat prima gama de televizoare OLED “Master Series” in China, incepand cu un model de 65 de inci la un pret destul de accesibil.

Folosind un ecran 4K 120Hz de 10 biti de la compania sud-coreeana LG, acesta acopera 98,5% din gama de culori de nivel cinema DCI-P3, oferind in acelasi timp aproape fiecare caracteristica dorita de la un TV OLED.

CITESTE SI:  Ce companie ti-ar putea permite sa transmiti simultan ecranele mai multor smartphone-uri la un smart TV

Printre aceste caracteristici se numara fiecare standard HDR (Dolby Vision, HDR10+, HDR si HLG), cel mai nou standard HDMI 2.1 si un sistem de difuzoare Dolby Atmos 5-channel de 65 de wati.

De asemenea, se ofera refresh variabil, compensare a miscarii si un timp de raspuns de doar 1ms pentru jocuri, compania Xiaomi din China declarand ca acest nou TV a aparut pentru urmatoarea generatie de console de jocuri.

CITESTE SI:  Ce pret are primul card SD de 1TB din lume de la Lexar

Dupa cum este si firesc, primul TV OLED al companiei chineze Xiaomi are margini foarte subtiri si un design modern, o baza din sticla si iluminare ambientala.

Este acum de vanzare in China si are un pret echivalent de circa 1840 de dolari, un pret sub cel al noului TV OLED de 65 de inci al Vizio, daca ar fi vandut vreodata in America de Nord.

Cu toate acestea, TV-ul OLED de 65 de inci Master Series al companiei chineze Xiaomi nu ar putea fi vandut la acel pret daca ar fi lansat in America de Nord, tinand cont de faptul ca Xiaomi subventioneaza costurile din China prin vanzarea de continut pentru acel televizor. Astfel, in China compania poate reduce pretul.

CITESTE SI:  Cum e smart TV-ul Samsung cu margini zero

Ce parere ai despre primul TV OLED cu pret de 1840 de dolari al companiei chineze Xiaomi? Ti-ai dori sa fie vandut si in Romania, chiar daca la noi va fi ceva mai scump?