fbpx

Ce ne avertizeaza FBI legat de smart TV-uri

Ce ne avertizeaza FBI legat de smart TV-uri

Daca tocmai ai cumparat un smart TV de Black Friday sau intentionezi sa cumperi unul, afla ca FBI ne avertizeaza pe site-ul sau cu privire la acest tip de dispozitive. Televizoarele inteligente sunt ca niste televizoare obisnuite, dar nu sunt chiar asa.

Sunt niste televizoare care vin cu conexiune la internet. Odata cu extinderea serviciilor precum Netflix, multi au vazut televizoarele conectate la internet drept un vis devenit realitate.

Este sezonul de cumparaturi cu oferte Black Friday pe internet pentru tot felul de dispozitive si servicii online. De asemenea, exista o gramada de promotii excelente pentru smart TV-uri, chiar la timp de sarbatori, acesta fiind un moment bun pentru cumparaturi.

CITESTE SI:  In ce privinta avertizeaza China oficialii din India

Nu ar fi ceva in neregula cu asta. Cu toate acestea, FBI a decis sa puna un avertisment pe site-ul sau oficial pentru ca oamenii sa stie despre riscurile de securitate asociate smart TV-urilor din ziua de azi.

CITESTE SI:  Magazinul de aplicatii al BlackBerry se va inchide in decembrie 2019

Desigur, FBI nu te descurajeaza sa profiti de oferte si promotii, dar FBI mentioneaza ca exista unele nereguli de securitate la care ar trebui sa fim atenti in cazul televizoarelor inteligente.

Odata cu cresterea numarului de aplicatii (si a serviciilor de streaming) pentru smart TV-uri, aceste dispozitive au devenit o noua tinta pentru atacatorii cibernetici care compromit securitatea.

Acestia ar putea compromite securitatea smart TV-ului tau pentru a primi acces la routerul tau sau ca sa-ti asculte si sa-ti urmareasca actiunile, daca televizorul inteligent are microfon si camera.

CITESTE SI:  Zoom lanseaza asta pentru toate conturile

FBI a evidentiat mai multe motive pentru a fi ingrijorat in legatura cu securitatea smart TV-ului, ca in cazul altor dispozitive inteligente. Si, intr-adevar, este un mesaj bun din partea FBI in privinta securitatii. Ce crezi despre campania FBI de constientizare a riscurilor de securitate care vin cu televizoarele inteligente?

Facebook