fbpx

Acest monitor Dell e primul de acest tip din lume

Acest monitor al Dell e primul de acest tip din lume

Ce tocmai s-a intamplat? Ei bine, compania Dell din Statele Unite produce unele dintre cele mai bune monitoare de varf de pe piata, iar monitorul sau cel mai nou nu este o exceptie. Dell a dezvaluit acum scurt timp UP2720Q si este primul monitor 4K din lume cu un colorimetru incorporat si cu conectivitate Thunderbolt 3.

Nu toate monitoarele sunt produse in mod egal. Desi multe impartasesc dimensiuni si rezolutii similare, acestea se diferentiaza prin detaliile mici.

CITESTE SI:  Apple nu va produce noul Mac Pro in Statele Unite, ci in aceasta tara. Probabil

De exemplu, unele vin cu o rata de refresh mai mare (ceea ce gamerii ar prefera), in timp ce altele ar putea veni cu caracteristici pe care editorii de imagini le pot aprecia.

Daca te afli in cea de-a doua categorie si ai nevoie de un monitor pentru a edita cu o precizie mai mare a culorilor, atunci ai putea fi incantat sa afli ca Dell a dezvaluit cel mai nou astfel de dispozitiv al sau, UP2720Q.

CITESTE SI:  Apple TV 4K a fost dezvaluit - specificatii si pret

Acesta are o dimensiune de 27 de inci, vine cu rezolutie 4K si, conform Dell, va fi primul monitor de dimensiunea si rezolutia sa care are colorimetru incorporat.

Pentru cei care nu stiu, colorimetrul este un instrument folosit pentru calibrarea monitoarelor. Avand colorimetru incorporat, asta inseamna ca utilizatorii pot calibra rapid si usor UP2720Q oricand doresc.

De asemenea, Dell se mandreste ca acest colorimetru va duce la cresterea eficientei. Printre celelalte caracteristici ale lui Dell UP2720Q se numara conectivitatea Thunderbolt 3 care permite un transfer de date mai rapid si care le permite utilizatorilor sa-si conecteze laptopul la monitor si sa-l incarce in acelasi timp.

CITESTE SI:  De ce Google renunta la un contract Cloud de 10 miliarde de dolari cu Pentagonul

Din pacate, Dell UP2720Q nu va avea un pret mic. Va avea un pret de 2000 de dolari si se asteapta ca va fi disponibil incepand cu data de 15 ianuarie 2020.