fbpx

HTC One M9 a fost amanat in Taiwan din cauza unor probleme

HTC One M9

Smartphone-ul HTC One M9 a fost prezentat la MWC 2015, dar din pacate compania nu a anuntat cand va fi dispozitivul disponibil pentru clienti, cel putin pana recent cand dispozitivul a fost confirmat pentru o lansare in Taiwan pe data de 16 martie, adica ieri.

Din pacate, daca este sa credem stirile, lansarea din Taiwan a fost amanata. Potrivit stirilor, se pare ca exista o problema software pe HTC One M9 care a facut compania sa amane lansarea smartphone-ului.

CITESTE SI:  La ce mesaj de avertizare renunta Microsoft in Windows 10

Compania HTC din Taiwan a confirmat recent amanarea, adaugand ca au existat planuri de a lansa cea mai noua versiune a software-ului lui One M9 inainte ca smartphone-ul sa fie lansat pentru public, desi unii utilizatori cred ca motivul este o problema de soft.

Smartphone-ul HTC One M9 a fost prezentat la MWC 2015, iar compania a confirmat lansarea ca fiind pe 16 martie in Taiwan. Anuntul a fost facut pe 15 martie. Din pacate, ieri 16 martie, lansarea in Taiwan a fost amanata din cauza problemei.

CITESTE SI:  De ce s-ar putea ca HTC sa nu mai produca smartphone-uri

Potrivit unor rapoarte, cauza este o problema software destul de serioasa care ar putea duce la incapacitatea incarcarii sistemului de operare de catre smartphone. Aceasta problema nu-i va pica bine companiei din Taiwan daca luati in considerare ca One M9 este smartphone-ul de varf al HTC pentru 2015 si ca are o multime de rivali care-i sufla in ceafa. HTC din Taiwan a motivat amanarea declarand ca au intentionat ca mai intai sa ii ofere smartphone-ului cea mai recenta versiune de software, inainte ca HTC One M9 sa fie lansat publicului. Totusi, unii utilizatori cred in schimb ca motivul amanarii lansarii este o problema de software.

CITESTE SI:  De ce CEO-ul Rakuten vrea ca toti cei 17.000 de angajati sa invete programare

Inca nu se stie cat ii va lua companiei sa rezolve problema si sa speram ca aceasta nu va cauza o amanare a lansarii internationale a lui One M9.