fbpx

Ce preturi au smartphone-urile iPhone XR reconditionate si vandute de Apple

Ce preturi au smartphone-urile iPhone XR reconditionate si vandute de Apple

Compania Apple din Statele Unite a anuntat ca va vinde smartphone-uri iPhone XR reconditionate, acestea fiind mai accesibile la pret fata de modelele noi-noute. S-a dezvaluit ce preturi vor avea aceste smartphone-uri Apple reconditionate.

Apple a inceput sa vanda modele reconditionate ale lui iPhone XR, informeaza MacRumors. Preturile incep de la 499 de dolari pentru modelul de 64GB, iar acesta vine cu o garantie de un an, cutie si cabluri, la un pret redus cu 100 de dolari fata de cel al modelului nou-nout.

CITESTE SI:  De ce Apple este data in judecata pentru un iPad

Modelul (reconditionat) de 128GB are un pret de 539 de dolari, fata de cel normal de 649 de dolari, in timp ce modelul de 256GB are un pret de 629 de dolari, pret redus cu 120 de dolari.

Smartphone-urile iPhone XR reconditionate de Apple sunt disponibile intr-o selectie mai limitata de culori, fata de modelele noi-noute. Cu toate acestea, macar se poate cumpara un model de 256GB, pentru ca modele XR noi-noute de 256GB nu prea se mai gasesc.

CITESTE SI:  Cum a expus o aplicatie milioane de parole de retele WiFi

De asemenea, se poate cumpara un smartphone iPhone SE mai ieftin, la 399 de dolari. Desi acel model e mai performant cu cipul sau A13 Bionic, are margini mari pe ecran fata de cele ale lui iPhone XR si foloseste Touch ID in loc de Face ID.

Lansat prima data in 2018, iPhone XR a fost un smartphone de buget fata de restul smartphone-urilor Apple din acel an. Desi ofera aceeasi performanta si acelasi cip A12 ca celelalte modele din acel an, are totusi un ecran ieftin si o singura camera in partea din spate.

CITESTE SI:  Pana cand vrea sa puna Samsung AI in toate produsele sale

Compania Apple mentioneaza ca toate modelele reconditionate sunt inspectate, testate, curatate si reambalate. De asemenea, compania inlocuieste acumulatorul si carcasa exterioara, asa ca numai electronicele interne sunt refolosite.

De asemenea, doritorii se pot astepta pentru smartphone-ul iPhone XR reconditionat  la o garantie de un an si care poate fi extinsa cumparand o garantie AppleCare+ incepand de la 149 de dolari, sau 7,99 dolari pe luna.