fbpx
Cand s-ar putea lansa primul iPhone pliabil al Apple

Cand s-ar putea lansa primul iPhone pliabil al Apple

Apple din Statele Unite e una dintre putinele companii importante de smartphone-uri care inca nu au lansat un telefon care se pliaza. Dar o stire de Bloomberg a dezvaluit acum cand s-ar putea lansa primul iPhone pliabil.

Desi companii precum Samsung au lansat smartphone-uri pliabile, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, inca nu a lansat asa ceva. Au aparut ceva zvonuri conform carora Apple va crea iPhone-uri pliabile, dar acum se pare ca acestea nu vor aparea prea curand.

CITESTE SI:  De ce Foxconn ar putea incepe sa produca iPhone-uri in mare parte in India

De fapt, acestea s-ar putea lansa peste cel putin 2-3 ani. Asta potrivit lui Mark Gurman de la Bloomberg care a scris ca primul iPhone pliabil ar putea fi lansat peste 2-3 ani.

Pana atunci, compania Samsung din Coreea de Sud isi va crea o pozitie puternica pe aceasta piata. Dar Apple nu e genul de companie care lanseaza instantaneu caracteristici noi doar pentru ca acestea sunt la moda.

CITESTE SI:  Compania care cedeaza si permite angajatilor sa lucreze de la distanta

Apple nu si-a exprimat niciodata public interesul pentru a produce iPhone-uri care se pliaza, dar au fost descoperite brevete care indica faptul ca compania exploreaza acest concept.

Cu toate acestea, ca in cazul majoritatii brevetelor, nu e clar daca primul iPhone pliabil e doar o idee temporara sau daca e ceva la care compania americana lucreaza in mod activ.

Oricum ar fi, primul iPhone pliabil al Apple ar putea fi interesant, dar inca se discuta daca telefoanele care se pliaza sunt urmatorul standard in smartphone-uri.

CITESTE SI:  VIDEO: Un test in cadere pentru LG G4 iti arata ca nu ai vrea sa il scapi

Chiar acum, majoritatea telefoanelor care se pliaza sunt prea scumpe pentru a obtine tractiune in masa pe piata. Deci e posibil ca Apple amana lansarea telefonului sau care se pliaza pentru ca preturile acestui tip de dispozitive sa se reduca. Ce parere ai despre asta? Crezi ca primul iPhone pliabil se va lansa atunci? Crezi ca va fi scump?