fbpx
Aceasta companie va lansa primul sau smartphone pliabil in acest an, probabil

Aceasta companie va lansa primul sau smartphone pliabil in acest an, probabil

O anumita companie din China va lansa pana la sfarsitul acestui an primul sau smartphone pliabil. E posibil ca, datorita faptului ca compania provine din China, acel telefon ar putea fi mai ieftin decat telefoanele care se pliaza de la Samsung.

In acest moment, piata de smartphone-uri pliabile e dominata de compania Samsung din Coreea de Sud. Sigur, exista si companii precum Motorola si Huawei, dar Samsung e lider de piata.

Cu toate acestea, e posibil ca foarte curand, pana la sfarsitul anului, va aparea un nou rival pe aceasta piata: Honor. Pentru cei nefamiliarizati, Honor era un sub-brand al companiei Huawei din China.

CITESTE SI:  Cum e bestia de smartphone Samsung Galaxy Note 10 Plus

Asta pana cand acest sub-brand a devenit companie independenta, pentru a nu fi vizata de interdictia comerciala americana asupra Huawei. De atunci, compania Honor din China a lansat cateva telefoane cu serviciile Google preinstalate pe acestea.

Acum, conform unei postari de pe Weibo, primul smartphone pliabil al companiei din China va fi lansat pana la sfarsitul anului si s-ar putea numi Honor Magic X.

CITESTE SI:  VIDEO: Alternativa la Windows a Chinei arata foarte familiar

Honor a confirmat anterior ca lucreaza la un smartphone pliabil, dar nu a confirmat data de lansare, iar din cauza faptului ca ulterior nu au aparut alte informatii, unii au crezut ca Honor a abandonat acest telefon.

Cu toate acestea, conform celor mai recente stiri, lucrurile progreseaza iar telefonul s-ar putea lansa pana la sfarsitul anului. Nu suntem siguri cat va costa si nici daca va putea rivaliza cu smartphone-urile pliabile ale companiei Samsung din Coreea de Sud.

CITESTE SI:  De ce Microsoft te avertizeaza daca folosesti browsere terte si nu Edge

Ce parere ai despre faptul ca compania Honor din China va lansa probabil in acest an primul sau smartphone pliabil? Crezi ca va fi mai ieftin decat cele oferite de compania Samsung din Coreea de Sud?