fbpx

VIDEO: Vezi aici lista completa de jocuri a PlayStation Classic

Vezi aici lista completa de jocuri a PlayStation Classic

Sony a dezvaluit in sfarsit lista completa de jocuri pentru consola PlayStation Classic si se pare ca compania ii va multumi pe fanii care cauta un pic de nostalgie… in mare parte. Merita mentionat ca, dupa ce cumperi PlayStation Classic, nu mai poti adauga ulterior alte jocuri.

Luna trecuta, Sony a anuntat oficial PlayStation Classic, calcand se pare pe urmele companiei Nintendo care a reinviat consolele mai vechi in unele noi, dar mai mici.

CITESTE SI:  Acesta e Razer Card, cardul de plati al companiei Razer

Sony a declarat ca acea consola va veni cu jocuri preinstalate, dar nu a mentionat care, cel putin pana acum cand intreaga lista de titluri a fost confirmata.

Conform Sony, lista de jocuri a PlayStation Classic include Battle Arena Toshinden, Cool Boarders 2, Destruction Derby, Final Fantasy VII, Grand Theft Auto, Intelligent Qube, Jumping Flash, Metal Gear Solid, Mr Driller, Oddworld: Abe’s Oddysee, Rayman, Resident Evil Director’s Cut, Revelations: Persona, Ridge Racer Type 4, Super Puzzle Fighter II Turbo, Syphon Filter, Tekken 3, Tom Clancy’s Rainbow Six, Twisted Metal si Wild Arms.

CITESTE SI:  Ce pret are acest SSD Samsung foarte portabil

Retineti ca aceste jocuri sunt doar pentru piata nord-americana si ca, la fel ca in cazul consolei Famicom Mini a Nintendo (varianta japoneza a Nintendo NES Classic), va exista o versiune a PlayStation Classic pentru Japonia care va veni cu un set diferit de titluri.

Avand in vedere ca consola nu va accepta jocuri noi pe langa cele deja integrate, daca doresti poti cumpara ambele versiuni ale consolei (pe cea nord-americana si pe cea japoneza) pentru a primi seturi diferite de jocuri.

CITESTE SI:  Cu care producator auto ar putea lucra Apple la masini fara sofer

Consola este in prezent stabilita pentru o lansare pe data de 3 decembrie si va avea un pret de 100 de dolari. Dispozitivul PlayStation Classic va include un cablu USB, un controler HDMI si alte doua seturi de controlere.