fbpx

VIDEO: Sony ne arata cat de rapida e consola de jocuri PS5. E fulger

Sony ne arata cat de rapida e consola de jocuri PS5. E fulger

Sony nu si-a organizat conferinta de presa obisnuita la E3 in acest an, insa compania a dezvaluit informatii despre consola de jocuri PS5. Compania japoneza a prezentat o demonstratie pentru a arata cat de rapida e PlayStation 5.

Poate ca compania Sony din Japonia nu a fost prezenta la E3 2019, dar aceasta a dezvaluit parti de informatii despre viitoarea consola de jocuri PS5 rapida la care lucreaza.

Sony a confirmat anterior ca PS5 va avea stocare SSD, sunet 3D, va accepta grafica 8K si va fi compatibila cu actualele jocuri PS4. Compania japoneza a oferit acum o demonstratie a timpului de incarcare al consolei de jocuri si e cel putin impresionant.

CITESTE SI:  De ce parintii angajeaza profesori Fortnite pentru odraslele lor

Trecerea de la hard disk la SSD a contribuit fara indoiala la imbunatatirea timpului de incarcare a consolei PS5, dar si alti factori si imbunatatiri hardware au contribuit la acest lucru.

Sony a dezvaluit aceasta demonstratie in cadrul unei reuniuni a investitorilor. Demonstratia a implicat Spider-Man care a fost folosit pentru a incarca orasele si pentru a naviga rapid in ele.

CITESTE SI:  Ce a cumparat Amazon de 1 miliard de dolari

Este nevoie de putin peste 8 secunde pentru ca PS4 Pro sa incarce un nivel Spider-Man, in timp ce Sony PS5 mult mai rapida reuseste acest lucru in doar sub o secunda. De asemenea, consola de jocuri PS5 a companiei japoneze e capabila sa gestioneze mai bine hartile dinamice care incarca portiuni din joc pe masura ce jucatorul navigheaza in acesta.

Acest lucru elimina invartitul in cerc sau intreruperile atunci cand jucatorul se deplaseaza dintr-o parte a hartii in alta. Sony nu a confirmat multe lucruri despre PS5, dar, din ceea ce a aratat pana acum, viitoarea consola de jocuri se preconizeaza a fi un produs destul de puternic si rapid. Compania Sony din Japonia a confirmat ca aceasta consola nu va sosi inainte de 2020.