fbpx

VIDEO: Nu se stie daca meniul ascuns pentru setari VR de pe Nintendo Switch este real

Nu se stie daca meniul ascuns pentru setari VR de pe Nintendo Switch este real

Compania Nintendo a anuntat acum cativa ani consola Switch (cand era cunoscuta ca NX). Se astepta ca va fi lansata in 2016, dar mai tarziu a fost amanata de companie pana in 2017.

Unul dintre motivele privind amanarea consolei Switch parea sa fie faptul ca compania Nintendo dorea, se pare, integrare pentru VR (realitate virtuala).

Compania Nintendo a confirmat ca va explora VR, dar se pare ca pana acum compania doar a explorat, fara sa integreze aceasta tehnologie in consola Switch.

Putem spune ca acest lucru s-a dovedit a fi adevarat, deoarece inca de la lansarea consolei Nintendo Switch nu a mai exista nicio referire la VR. Cu toate acestea, intr-o postare pe Twitter, utilizatorul @OatmealDome spune ca a descoperit o documentatie de servicii care pare sa se refere la VR.

CITESTE SI:  Ce pret are camera compacta Nikon COOLPIX P1000 cu cel mai mare zoom din lume

Utilizatorul @random666_kys a pus la incercare acest lucru si a reusit sa descopere un meniu ascuns care arata setari VR pentru consola Switch. Judecand dupa clipul video, se pare ca Nintendo Switch ar trebui sa fie dispozitivul care propulseaza experienta VR, avand in vedere ca imparte displayul in doua (asa functioneaza majoritatea experientelor de realitate virtuala).

CITESTE SI:  De ce caracteristica ECG a lui Apple Watch Series 4 era sa nu poata fi anuntata

Ei bine, nu exista nicio modalitate prin care putem confirma daca acest meniu ascuns de setari din consola este real, dar daca ar fi adevarat, ar fi o descoperire uimitoare.

Acestea fiind spune, o teorie alternativa este ca Nintendo ar fi testat pur si simplu realitatea virtuala pe Switch si ar fi lasat cateva fisiere si ceva cod pe consola, uitand sa le stearga. Si asa a ramas meniul de setari.

CITESTE SI:  Cum a aratat directorul Xbox camaraderie fata de Sony

Nintendo si-a exprimat in trecut parerea ca, desi tehnologia VR este interesanta, nu este inca gata pentru a fi folosita in masa. Deci ramane de vazut daca acest meniu ascuns de setari este pur si simplu cod uitat sau un indiciu pentru viitor. Probabil nu ar trebui sa va puneti mari sperante inca.