VIDEO: La 24 de ani, s-a gasit un secret fara trisari pentru Doom 2

Dupa 24 de ani, s-a gasit un secret fara trisari pentru Doom 2

Expertul jucator la jocul Doom, Zero Master, a gasit ultimul secret oficial din jocul Doom 2, dupa 24 de ani. Acesta este un sector care a fost anterior inaccesibil pe harta Industrial Zone care a fost proiectata de John Romero.

Confirmarea descoperirii din jocul Doom 2 a venit chiar de la John Romero. Clipul video arata momentul in care Zero Master obtine secretul. Nu e ca si cum acesta nu era deja stiut, dar Zero Master pare sa fie primul jucator care a ajuns la acesta fara a folosi trisari, dupa 24 de ani.

CITESTE SI:  VIDEO: Guvernul din Malaezia blocheaza accesul tarii la magazinul Steam

Acesta a explicat pe YouTube ca “un secret poate fi declansat numai daca centrul personajului Doomguy este in zona tainica si daca acesta se afla la aceeasi inaltime cu sectorul secret”.

John Romero a adaugat ca un jucator nu poate intra in acest sector tainic numai atingandu-l normal, “asa ca nu veti intra niciodata in interiorul sectorului de teleportare pentru a declansa secretul”, a spus acesta.

CITESTE SI:  Cine a castigat la jocul StarCraft 2 dintre DeepMind AI si jucatorii profesionisti

Astfel, s-a considerat imposibil sa se obtina acest secret care a limitat procentajul maxim de lucruri tainice pe care un jucator le putea primi pe harta la 90%, in jocul Doom 2.

Zero Master s-a straduit sa depaseasca aceasta limitare in jocul Doom 2, ademenind un monstru Pain Elemental, iar apoi folosind o lovitura pentru a-l impinge in ascunzis.

“Acest lucru va trimite pana la fel mai inferior etaj in care usa miscatoare este pornita, ceea ce va pune in interiorul sectorului tainic si la aceeasi inaltime, acest lucru declansand secretul”, a explicat acesta.

CITESTE SI:  Cum impiedica Valve vanzarea de lucruri in-game contrafacute pe Steam

Descoperirea acestei metode dupa 24 de ani inseamna ca expertii jucatori in jocul Doom 2 vor putea acum accesa 100% din harta fara sa foloseasca vreo trisare.

Urmariti clipul video de mai jos de la 2:30 pentru a va forma cea mai buna idee cu privire la cum se foloseste aceasta metoda fara trisare pentru jocul Doom 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *