fbpx

VIDEO: Cum sarbatoreste Blizzard cei 100 de milioane de jucatori ai jocului Hearthstone

Cum sarbatoreste Blizzard cei 100 de milioane de jucatori ai jocului Hearthstone

Mai mult de 100 de milioane de jucatori joaca jocul Hearthstone. Este o realizare remarcabila pe care compania Blizzard o sarbatoreste in mai multe feluri.

Unul dintre beneficiile lansarii unui titlu gratuit si disponibil pentru mai multe platforme este faptul ca e o strategie buna pentru a castiga cat mai multi jucatori.

Jocul Hearthstone al Blizzard pare sa fi reusit asta. Conform Blizzard, acesta are acum peste 100 de milioane de jucatori. Jocul a fost lansat in 2014 si a fost incercarea companiei Blizzard de a crea un CCG (Collectible Card Game) gratuit care vine cu personaje si idei de la franciza Warcraft.

CITESTE SI:  Ce raspunde Apple pentru cineva care sustine ca i s-au sters 3 filme cumparate de pe iTunes

Pana acum, Hearthstone s-a dovedit a fi un succes. Am vazut multe stream-uri Twitch dedicate acestui joc, dar si diverse campionate eSports in lume.

Potrivit presedintelui companiei Blizzard, J. Allen Brack, “Ajungerea la 100 de milioane de jucatori este o realizare imensa pentru Hearthstone, dar ceea ce conteaza pentru noi mai mult este faptul ca atat de multi oameni din lume au imbratisat spiritul jocului. Fie la evenimente precum BlizzCon si Fireside Gatherings sau vizionand stream-urile lor preferate, jocul a inspirat milioane de jucatori si fani care s-au unit, online si in viata reala, pentru a participa la comunitatea Hearthstone”.

CITESTE SI:  Cat va trebui sa platesti in plus pentru o masina Tesla care poate conduce autonom

Pentru a sarbatori aceasta realizare a Hearthstone, compania Blizzard a alcatuit un clip video cu diversi membri ai echipei de dezvoltare care isi arata recunostinta jucatorilor.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum iti permite realitatea virtuala sa practici concedierea unui angajat

De asemenea, compania Blizzard a anuntat ca va gazdui un mic eveniment in-game in perioada 7-11 noiembrie. Jucatorii Hearthstone care se logheaza in aceasta perioada vor primi 6 pachete de carti de joc Boomsday Project si vor avea ocazia de a participa la provocari in care pot castiga diverse. Deci compania sarbatoreste aceasta realizare intr-un mare fel.