fbpx

VIDEO: Cum e jocul battle royale Tetris 99

Cum e jocul battle royale Tetris 99 pentru Nintendo Switch

Poate credeai ca esti bun la Tetris, dar mai gandeste-te. In noul joc battle royale Tetris 99 al companiei nipone Nintendo trebuie sa te lupti cu alti 98 de adversari.

Una dintre cele mai mari surprize de la compania nipona Nintendo a fost dezvaluirea si lansarea lui Tetris 99. Acesta – care poate fi descarcat gratuit pentru abonatii Nintendo Switch Online – este probabil primul joc puzzle de gen battle royale al companiei Nintendo. Obiectivul este simplu: 99 de persoane joaca simultan, iar ultima care supravietuieste castiga.

CITESTE SI:  Cate meciuri din trei au castigat botii OpenAI impotriva jucatorilor DotA 2 profesionisti

Pare ca majoritatea jocurilor trec la genul battle royale in ziua de azi. Atat de popular a devenit acest gen. Cu toate acestea, un joc de la care nu v-ati astepta sa treaca la acest gen este Tetris.

Pentru a nu fi depasita de Fortnite si Apex Legends, compania nipona a anuntat Tetris 99, propriul sau titlu battle royale. Acesta a fost anuntat in cadrul celui mai nou eveniment Nintendo Direct in care compania a anuntat si Super Mario Maker 2.

CITESTE SI:  Unde poti citi interviuri interesante cu Satoru Iwata, fostul CEO Nintendo

Pe langa faptul ca a oferit mai multe detalii despre viitorul joc Fire Emblem pentru Switch. La fel ca in alte titluri battle royale, jucatorii vor concura online unii cu altii pana cand numai unul dintre ei va iesi victorios.

Evident, din moment ce acesta este un joc puzzle, nu vor exista cladiri fort sau arme avansate. Ceea ce pot jucatorii este sa-i atace pe altii cu resturi care ii imping mai aproape de partea de sus si prin care sunt eventual scosi din Tetris 99.

CITESTE SI:  Primul producator auto ale carui masini vor putea fi deblocate cu iPhone-uri

Jucatorii pot castiga insigne “KO” pentru orice adversar pe care il elimina din joc. Tetris 99 battle royale va fi disponibil exclusiv pentru membrii Nintendo Switch Online. Nintendo a mai spus ca vor avea loc in curand evenimente pentru acest titlu.