fbpx

Vei putea stoca jocurile de pe consola Sony PS5 pe acest mediu extern

Vei putea stoca jocurile de pe consola Sony PS5 pe acest mediu extern

Conform unor noi stiri, compania Sony din Japonia lucreaza la un update care ar permite gamerilor sa-si stocheze jocurile pentru consola PS5 pe un anumit mediu extern, cu scopul de a reduce problema lipsei de spatiu de stocare de pe SSD-ul intern al consolei.

Sony e pe cale sa ofere primul sau update major de sistem pentru PS5, de la lansarea acestei console. Si este un update deosebit de util daca ai epuizat spatiul de stocare de pe SSD-ul integrat in aceasta consola de jocuri.

CITESTE SI:  Game Boy Macro este un succesor neoficial pentru Game Boy Micro

Un upgrade lansat pe 14 aprilie va veni cu cateva noi caracteristici, in special cu capacitatea de a stoca jocuri PS5 pe unitati USB. Nu poti juca pe Sony PS5 jocurile de pe aceste unitati USB la fel cum pot fi jucate cele PS4, iar asta pentru ca, conform Sony, unitatile USB nu sunt suficient de rapide pentru asta.

Dar ar trebui ca unitatile USB sa fie suficiente pentru reinstalarea acelor jocuri, decat sa le descarci de pe net sau sa copiezi un DVD. Inca nu s-a dezvaluit cand va fi disponibila extinderea de stocare SSD M.2 pe consola PS5.

CITESTE SI:  Ce smartphone-uri pot fi folosite pentru capturarea miscarii, pentru dezvoltatorii de jocuri

Viitorul update va permite, de asemenea, ca gamerii PlayStation 5 sa poata juca in retea cu gamerii PS4. Un gamer PS4 poate viziona ecranul tau PlayStation 5, de exemplu.

In plus, unele sesiuni de gaming vor aparea atat pe PS4, cat si pe consola Sony PS5. Intre timp, aplicatia PlayStation App se afla la cateva saptamani de un update care va va permite sa va alaturati sesiunilor Sony PS5 multiplayer, sa comparati trofee si sa filtrati jocurile din PlayStation Store.

CITESTE SI:  Este Pokemon GO deja in declin?

Acest update nu va aborda reclamatiile fiecarui utilizator, in special cele ale celor care sunt acum nevoiti sa elimine jocuri de pe SSD-ul consolei Sony PlayStation 5. Inca va fi necesar acest lucru pentru o vreme.

Totusi, Sony lucreaza, iar spatiul de stocare insuficient s-ar putea sa nu mai fie o problema. Pentru ca vei putea stoca jocurile de pe consola PS5 pe unitatile USB.