fbpx

Update-ul acestui joc remediaza 1000 de bug-uri

Update-ul acestui joc remediaza 1000 de bug-uri

O anumita companie de gaming a lansat un update pentru unul dintre jocurile sale. Acel update remediaza peste 1000 de bug-uri din acel joc. Cu toate acestea, acel update ar putea cauza la randul sau alte bug-uri, asa ca dezvoltatorul recomanda gamerilor sa le raporteze.

Compania Square Enix a lansat un update pentru jocul Marvel’s Avengers, update care se concentreaza pe remedierea defectelor care afecteaza jocul pe console si pe PC.

Acesta e primul update major al Marvel’s Avengers de cand a fost lansat mai devreme in aceasta luna si e menit sa remedieze peste 1000 de bug-uri pe care gamerii le-au descoperit in ultimele doua saptamani.

CITESTE SI:  Motivul interesant pentru care Microsoft a cumparat corp.com

Jurnalul de modificari include remedieri pentru bug-uri serioase care impiedica progresia, dar include si optimizari grafice. Dezvoltatorul de gaming a anuntat oficial Marvel’s Avengers la mijlocul anului 2019, la doi ani dupa ce a semnat un acord de dezvoltare multianual cu Marvel.

Jocul trebuia sa fie lansat pe 15 mai 2020, dar compania a decis sa-si mai aloce timp pentru optimizari. Marvel’s Avengers al Square Enix e un joc de actiune de lupta stabilit in cel de-al doilea sediu din San Francisco al echipei, cu moduri single-player, multiplayer si cooperare online.

CITESTE SI:  Valve respiratorii care costa 1 dolar. Cum le produc in masa niste voluntari

Captain America, Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow si Ms. Marvel alcatuiesc setul initial de personaje care pot fi jucate, iar personajele Kate Bishop, Clint Barton si Spider-Man se vor alatura in viitor.

CITESTE SI:  Numarul urias de instalari al acestor aplicatii daunatoare de pe Google Play Store

Intrucat remedierile acelor bug-uri prin acel update ar putea cauza alte bug-uri, compania Square Enix ii incurajeaza pe gameri sa raporteze bug-urile pe firul Patch V1.3.0 de pe Reddit.

Pe Twitter, compania i-a sfatuit pe gameri sa nu puna refresh pe Weekly Challenges daca observa ca un challenge lipseste, deoarece acest lucru poate duce la un crash in jocul Marvel’s Avengers.