fbpx

Unii comanda accidental aceste console de jocuri in loc de Xbox Series X sau Series S

Unii comanda accidental aceste console de jocuri in loc de Xbox Series X sau Series S

S-a descoperit ca unii gameri comanda accidental, in loc de Microsoft Xbox Series X si Series S, alte console de jocuri. Iar cei care au comandat accidental nu sunt chiar in numar limitat.

Asadar, precomenzile pentru noile console de jocuri Xbox Series X si Series S au fost lansate de Microsoft si, asa cum era de asteptat, gamerii s-au bulucit la magazinele online pentru a-si plasa precomenzile.

Unii clienti s-au confruntat cu dificultati din cauza faptului ca altii mii de gameri incercau sa cumpere aceleasi console de jocuri. Dar ciudat e faptul ca unii au descoperit ca procesul cumpararii a fost prea lipsit de obstacole.

CITESTE SI:  Compania care vrea sa cumpere HP

Conform diferitelor postari de pe Twitter, exista un motiv pentru faptul ca acei utilizatori nu au intampinat dificultati cu comenzile lor. Motivul e faptul ca acestia au plasat accidental o comanda pentru One X sau One S, in loc de Microsoft Xbox Series X sau Series S.

Potrivit unui utilizator: “Am cumparat incantat consola mea de jocuri Xbox la ora 8 AM de la Best Buy… M-am intrebat de ce mi-a aparut ca va fi livrata pe 30 septembrie. Apoi, am realizat ca am selectat Microsoft Xbox One S, nu Series S”.

CITESTE SI:  Apple investeste 390 de milioane de dolari in Finisar pentru Face ID

Aceste comenzi accidentale nu par sa fie limitate la doar cativa clienti deoarece, asa cum a mentionat Andrew Alerts pe Twitter, vanzarile lui One X pe Amazon au crescut cu 747%.

Putem presupune ca acest lucru are legatura cu comenzile accidentale, dar cu siguranta unele comenzi au fost plasate si de gameri care doreau un One X sau un One S.

CITESTE SI:  Care e primul gamer profesionist care a semnat un acord cu Adidas

Cei care au comandat accidental un One X in loc de Microsoft Xbox Series X trebuie sa retina ca pana si cei de la Microsoft incurca denumirile. Dupa cum a indicat Tom Warren de la The Verge, compania americana Microsoft chiar a numit noua consola de jocuri “Xbox One Series X” pe una dintre paginile sale.