fbpx

Unde poti juca gratuit 2500 de jocuri MS-DOS in browser

Unde poti juca gratuit 2500 de jocuri MS-DOS in browser

Toti acei gameri de moda veche din anii ’90 sunt pe cale sa fie rasfatati. O anumita platforma online non-profit le permite acum acelor gameri de moda veche sa joace gratuit 2500 de jocuri MS-DOS din anii ’90, chiar in browserul lor web. Deci nu e nevoie ca acestia sa instaleze nimic.

Internet Archive este cea mai mare biblioteca digitala care contine pagini web, carti, jocuri, inregistrari audio, clipuri video si instrumente software. Unele foarte vechi.

CITESTE SI:  Nintendo are mai multe jocuri planuite pentru Switch pentru anul viitor

Chiar daca este o entitate non-profit, aceasta continua sa adauge si sa arhiveze o multime de lucruri de pe internet. Ei bine, intr-un anunt de acum ceva timp, Internet Archive a dezvaluit ca si-a actualizat baza de date de jocuri MS-DOS cu inca 2500 gratuite.

Aceasta este o mare realizare. Nu e vorba doar despre numar, ci si despre faptul ca sunt incluse o multime de titluri MS-DOS clasice si unele mai recente.

Initiativa de a adauga aceste joculete a fost influentata de un proiect denumit eXoDOS care colecteaza titluri MS-DOS si care are o colectie uriasa. Internet Archive este diferita de eXoDOS.

CITESTE SI:  De ce raperul 2 Milly da in judecata Epic Games din cauza Fortnite

Asa ca, daca exista o problema pe care o intalniti cu oricare dintre jocurile adaugate, ar trebui sa va adresati celor de la Internet Archive, nu la eXoDOS.

Aceasta biblioteca foloseste un emulator pentru ca jocurile gratuite sa poata fi rulate prin intermediul browserului web. Unii le-au incercat si spun ca acestea functioneaza bine.

Anuntul mentioneaza adaugarea unor jocuri emblematice, cum ar fi Mr. Blobby, Super Munchers, Street Rod si altele. Indiferent daca esti un pasionat de joculete vechi MS-DOS, sau esti doar curios in privinta lor, noua colectie gratuita MS-DOS a bibliotecii ar trebui sa-ti fie de folos.

CITESTE SI:  10 minute de liniste este melodia din top 50 de pe Apple iTunes

Acestea fiind spuse, am recomanda sa donezi daca crezi ca Internet Archive este utila. Ai incercat vreun joc gratuit in browser? Ce parere ai despre noile adaugiri ale Internet Archive?