fbpx

Unde poti cumpara vechile jocuri Metal Gear Solid pentru PC

Unde poti cumpara vechile jocuri Metal Gear Solid pentru PC

Pana acum, nu prea a fost la indemana oricui sa joace pe PC jocurile Metal Gear Solid vechi ale companiei japoneze Konami. Trebuia, in schimb, fie sa detii niste dispozitive vechi, fie sa folosesti emulare pentru a le juca pe dispozitive mai noi, cum ar fi PC-urile noi.

Timp de o perioada lunga de timp, a fost neobisnuit de complicat sa joci primele jocuri vechi din franciza MGS pe PC. Primul joc a fost lansat pentru computerul MSX2 iar apoi, dupa cativa ani, pe MS-DOS si pe Commodore 64.

CITESTE SI:  Samsung depaseste Intel si devine cel mai mare producator de cipuri din lume

Putini oameni mai au astfel de dispozitive vechi, asa ca optiunile erau fie emularea, fie sa incerce una dintre lansarile pentru console, inclusiv portarea NES din 1987.

Primele doua jocuri vechi au fost intre timp lansate pe PC, dar nu au fost niciodate pe magazine precum Steam. Din fericire, exista acum o modalitate convenabila de a cumpara acele jocuri vechi pe PC: GOG.com.

CITESTE SI:  Razer ar putea lucra la un smartphone

Acestea nu sunt remake-uri sau remasterizari. Totusi, listarea de pe GOG.com precizeaza ca Metal Gear Solid are o grafica mai buna, noi functii si noi moduri de joc si ca include si extinderea VS Missions lansata in 1999.

MGS 2, intre timp, este editia extinsa Substance care a fost lansata pentru PS2, Xbox si PC. Dupa cum precizeaza The Verge, proprietarii de console poate ar dori sa aiba in vedere si celelalte versiuni, cum ar fi Metal Gear Solid HD Collection (Xbox 360) sau Metal Gear Solid: The Legacy Collection (PS3), ambele continand o versiune HD a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.

CITESTE SI:  In 2023 vor aparea pentru prima data jocuri mari bazate pe aceasta tehnologie

E grozav ca avem optiuni. Iar daca ai doar un PC, GOG.com este cel mai convenabil mod de a incerca aceste jocuri vechi, pentru a aprecia cu adevarat ce se intampla in noile versiuni – majoritatea fiind deja disponibile pe Steam. Ce parere ai despre asta?