fbpx

Unde poti citi interviuri interesante cu Satoru Iwata, fostul CEO Nintendo

Unde poti citi interviuri interesante cu Satoru Iwata, fostul CEO Nintendo

O carte despre Satoru Iwata, cel care a condus compania japoneza de gaming Nintendo, va fi disponibila in curand si in limba engleza. Cartea contine interviuri foarte interesante si educative cu fostul CEO Nintendo. Pana atunci, insa, interviurile cu fostul CEO al companiei japoneze pot fi citite gratuit de pe site-ul Nintendo. Linkul e mai jos.

Cartea de tribut pentru Satoru Iwata, presedintele si CEO-ul companiei care a decedat in 2015, primeste o versiune in engleza in primavara acestui an, a anuntat editura VIZ Media.

CITESTE SI:  Ce premiu are reality show-ul The Sims al EA

Cartea, intitulata Ask Iwata, este o traducere a fostului CEO Satoru Iwata care a fost publicata prima data in Japonia anul trecut. “In aceasta colectie motivationala, Satoru Iwata abordeaza diverse subiecte, cum ar fi localizarea blocajelor, modul in care succesul creste rezistenta la schimbare si de ce programatorii nu ar trebui sa refuze ceva”, conform unui rezumat al cartii pe care WIZ Media l-a impartasit pentru The Verge.

CITESTE SI:  De ce gamerii sunt nemultumiti ca jocul "CS:GO" este gratuit

“Fiind extrasa din seria de interviuri ‘Ask Iwata’, cu colaboratori cheie pentru jocurile si hardware-ul Nintendo si care prezinta conversatii cu creatorul francizei Mario, Shigeru Miyamoto, si cu creatorul Earthbound, Shigesato Itoi, cartea ofera fanilor si liderilor de business o perspectiva asupra conducerii, dezvoltarii si filozofii de design de la una dintre cele mai indragite persoane din istoria jocurilor video”.

Daca nu ai citit vreodata interviuri cu fostul CEO Nintendo, practic nu trebuie sa astepti lansarea cartii pentru a citi interviurile. Acestea sunt disponibile gratuit pe site-ul companiei Nintendo.

CITESTE SI:  Cum e noul smartwatch Apple Watch Series 5 si la ce pret vine

Unii recomanda interviul fostului CEO Nintendo Satoru Iwata cu Shigeru Miyamoto despre vizitarea Luvrului. Fostul CEO Satoru Iwata al companiei nu e cunoscut doar pentru interviurile sale, el este o emblema cunoscuta a companiei japoneze si a fost motorul din spatele unor succesele neconventionale precum Wii si DS.