fbpx

Unde a ajuns streamerul Ninja, dupa Mixer

Unde a ajuns streamerul Ninja, dupa Mixer

Ninja e un cunoscut streamer de jocuri video, in special jocul Fortnite. S-a dezvaluit ca, dupa ce a renuntat la Mixer, acest streamer a semnat un contract pe cativa ani cu o alta platforma de streaming. Ninja a oferit si un comentariu legat de aceasta decizie.

Tyler “Ninja” Blevins a revenit pe platforma de streaming de jocuri Twitch. El a semnat un contract pe cativa ani cu serviciul pe care s-a consacrat.

“Sunt incantat sa ma intorc la streaming full-time si sa ma conectez cu baza mea de fani loiali”, a declarat streamerul Ninja intr-un comunicat. “Am avut nevoie de ceva vreme pentru a decide care platforma este superioara, iar Twitch m-a sustinut in tot acest timp si mi-a inteles obiectivele generale de cariera. Astept cu nerabdare sa lucrez cu aceasta platforma pentru a demonstra cum aceasta comunitate uimitoare de jucatori poate avea un impact”.

CITESTE SI:  Cui ofera Apple Arcade a doua luna de testare gratuita a jocurilor

Ninja s-a lansat pe Twitch in urma cu un deceniu si a construit o comunitate imensa acolo, dar in august 2019 a renuntat la aceasta platforma de streaming pentru a transmite pe Mixer (serviciu Microsoft).

CITESTE SI:  Cine va primi o reducere de 33% la serviciul Disney+

In ciuda faptului ca Microsoft i-a acordat lui si altor streameri de top contracte exclusive, Mixer nu a fost pe masura Twitch, Facebook Gaming si YouTube Gaming.

Asa ca Mixer a fost inchis. Dupa ce a devenit agent liber, streamerul a difuzat ocazional pe Twitch si YouTube, pentru a alege care platforma de streaming merita.

CITESTE SI:  Cu ce obstacole suplimentare se confrunta jucatorii Fortnite de pe iOS, fata de Android

Nu se poate nega influenta streamerului. Acesta are 15 milioane de urmaritori pe Twitch si 24 de milioane de abonati pe YouTube. Ninja a fost primul gamer caruia i-a fost creat propriul skin in jocul Fortnite si in curand va avea un skin si in Fall Guys.

Intoarcerea streamerului Ninja la platforma de streaming Twitch este o chestiune importanta si probabil va permite acestui serviciu sa ramana deasupra serviciilor rivale.