fbpx

Tara in care se fura console de jocuri PS5 prin Amazon

Tara in care se fura console de jocuri PS5 prin Amazon

Intre lipsa aprovizionarii si o data de lansare instabila, consola de jocuri PS5 a companiei Sony din Japonia a fost aproape imposibil de cumparat. Deci, imagineaza-ti senzatia aia incredibila cand comanzi pe Amazon o astfel de consola, iar consola de jocuri PS5 nu mai soseste.

Cu asta s-au confruntat unii clienti Amazon din Marea Britanie. Dupa cum subliniaza Eurogamer, de cand consola PS5 a fost lansata pe 19 noiembrie, au aparut raportari pe Twitter si Reddit despre persoane de la Amazon Marea Britanie care schimba continutul unei comenzi PS5 cu altceva.

CITESTE SI:  De ce Microsoft va cumpara TikTok, probabil

Nimeni nu a primit inca o cutie cu roci in locul consolei de jocuri PS5, dar inlocuirile au fost variate, cum ar fi un aparat de masaj pentru picioare. Si desi continutul pachetelor a fost diferit, povestile sunt destul de similare.

Pachetul intarzie si, cand in cele din urma apare, este sigilat cu banda transparenta in loc de banda Amazon Prime. “Deci, @AmazonUK, pare ca cineva mi-a furat consola de jocuri PS5. Cutia era corecta, dar produsul era diferit. Unde sa apelez?”, conform unui tweet postat de un anume Anthony Dickens. Un purtator de cuvant al Amazon a declarat pentru Eurogamer ca compania e in slujba clientilor.

CITESTE SI:  La ce sunt utile reclamele jucabile ale Facebook

“Cu totii ne dorim sa ne multumim clientii, iar acest lucru nu s-a intamplat pentru cativa clienti. Suntem dezamagiti si investigam circumstantele”, a precizat purtatorul de cuvant al Amazon Marea Britanie.

CITESTE SI:  Apple ne zice cum trebuie sa ne curatam iPhone-urile

“Ne adresam tuturor clientilor care s-au confruntat cu asta si care ne-au comunicat acest lucru, astfel incat sa putem remedia situatia. Oricine a avut o problema cu orice comanda poate contacta echipa noastra de servicii pentru clienti”. Potrivit unor persoane care au oferit declaratii pentru Eurogamer, Amazon i-a sfatuit mai intai sa astepte livrarea consolei de jocuri PS5 timp de 48 de ore.