fbpx
SSD-urile compatibile cu consola de jocuri PS5 a Sony

SSD-urile compatibile cu consola de jocuri PS5 a Sony

Compania Sony din Japonia a lansat un nou update pentru consola de jocuri PS5, update care le permite gamerilor sa integreze propriul lor SSD (Solid State Drive), pe langa cel deja integrat. Cu toate acestea, doar unele Solid State Drive-uri sunt compatibile cu consola PS5.

Consola de jocuri Sony PS5 se vinde cu o anumita cantitate de spatiu de stocare. Daca iti poti gestiona eficient spatiul de stocare pe acest dispozitiv, atunci poate ca acesta nu se va epuiza foarte curand.

CITESTE SI:  Cum e consola a la Nintendo Switch cu Windows

Dar daca te tenteaza libertatea de a putea stoca oricate jocuri, atunci ar fi util daca ai putea spori acel spatiu de stocare. Acest lucru e acum posibil. Sony a emis recent un update pentru PS5 care permite incorporarea unui SSD tert.

Gamerii pot deschide consola si sa incorporeze propriul lor SSD, pentru a spori spatiul de stocare. Compania Sony din Japonia a implementat aceasta functie si anterior, dar era disponibila doar pentru testerii beta.

CITESTE SI:  Star Wars: Jedi Challenges. Lupta cu Darth Vader in realitate augmentata

Noul update le permite tuturor proprietarilor de console de jocuri PS5 sa incorporeze un nou SSD pe langa cel deja existent pentru a extinde spatiul de stocare. Dar, din pacate, exista o lista de lucruri care conditioneaza compatibilitatea SSD-urilor cu consola de jocuri PS5 a companiei Sony din Japonia.

Potrivit paginii de asistenta a companiei din Japonia, doar SSD-urile M.2 sunt compatibile, nu si cele M.2 SATA. De asemenea, doar daca Solid State Drive-ul e formatat va functiona.

CITESTE SI:  Netflix pentru Nintendo Switch aparent este gata, dar asteapta aprobarea

De asemenea, compania Sony din Japonia recomanda incorporarea unui Solid State Drive care contine propriul sau radiator si ii sfatuieste pe gameri sa nu incorporeze un radiator pe cont propriu, pentru ca acest lucru ar afecta eficacitatea.

Pe langa asta, doar SSD-urile cu interfata PCIe Gen 4 si de 5500MB/s vor functiona eficient. Aceste conditii limiteaza optiunile de Solid State Drive-uri compatibile cu consola de jocuri Sony PS5.