fbpx

Retailerul care informeaza clientii PS5 ca aceasta consola s-ar putea sa nu soseasca in ziua lansarii

Retailerul care informeaza clientii PS5 ca aceasta consola s-ar putea sa nu soseasca in ziua lansarii

Un anumit retailer din Statele Unite i-a informat pe clientii care au precomandat noua consola de jocuri PS5 ca respectivul dispozitiv s-ar putea sa nu ajunga la ei in ziua lansarii a consolei de jocuri, adica 12 noiembrie, ci mai tarziu. Compania respectiva chiar le-a trimis clientilor un e-mail in aceasta privinta.

Parea ireal atunci cand retailerul Amazon din Statele Unite a parut ca a procesat cu succes o multime de precomenzi pentru consola PS5, in timp ce alti retaileri au esuat.

Si chiar a fost ireal. Ulterior, retailerul Amazon din Statele Unite a trimis un e-mail catre clientii care au precomandat o consola PS5, informandu-i pe clienti ca livrarile nu vor fi facute la timp pentru data lansarii de 12 noiembrie.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce zoom optic nebunesc are prima camera de supraveghere a Fujifilm

“Va contactam in legatura cu comanda dv. PS5 pentru a va informa in prealabil ca e posibil ca acest produs nu va ajunge la dv. in ziua lansarii din cauza cererii mari”, se arata in e-mailul catre clienti.

“Vom depune toate eforturile pentru a va furniza produsul cat mai curand posibil, odata lansat”. E posibil ca nici macar compania Amazon din Statele Unite nu are idee ce numar de console PS5 va primi de la compania Sony din Japonia, asa ca poate retailerul incearca sa nu se hazardeze si ii informeaza pe oameni ca nu exista nicio garantie de livrare in ziua lansarii.

CITESTE SI:  Cum a generat jocul Fortnite aproape 300 de milioane de dolari numai in aprilie

Acei clienti vor avea de ales: pot mentine precomanda actuala in speranta ca Amazon va fi aprovizionata cu console de jocuri PS5 suficiente, sau sa incerce in alta parte.

CITESTE SI:  Cum e OnePlus TV anuntat oficial si ce pret are

Macar Amazon nu anuleaza comenzile. Oricine a primit acel e-mail pare ca va avea garantat la un moment dat o consola de jocuri PS5. Si daca este posibil ca vreun retailer sa ramana cu stoc de console de jocuri PS5 in plus, acel retailer cel mai probabil va fi Amazon.

Ce parere ai despre acest lucru? Crezi ca clientii retailerului Amazon din Statele Unite vor decide sa mentina precomanda, sau ca acesti clienti vor dori sa incerce in alta parte?